Meewerkend voorman logistiek
Logistic Force
Vuren, NL
6 dagen geleden

Op zoek naar een werkgever die jou taal spreekt? Een werkgever die uit eigen praktijkervaring weet hoe het is om op de weg te zijn?

Een werkgever die net dat stapje extra kan zetten voor jou als medewerker, en hiermee voor jou het verschil maakt? Welkom bij Logistic Force!

Ben jij de energieke en proactieve medewerker waar wij naar op zoek zijn? Heb jij daarnaast geen 9 tot 5 mentaliteit en ben jij communicatief sterk, dan is deze baan wellicht op het lijf geschreven voor jou! Lees de vacature en solliciteer direct!

Wat ga je doen?

Zorgen dat het totale proces in het warehouse op rolletjes verloopt! Je stelt een effectieve planning op en ziet toe op de voortgang van het proces, zodat de orders op tijd en op de juiste manier geleverd kunnen gaan worden.

Daarnaast ben je ook verantwoordelijk voor het voorraadbeheer en de aansturing van het personeel.

Wat moet je in huis hebben?

Wij zoeken een echte motivator die een klus weet te klaren en mensen als leidinggevende op de juiste manier coacht. Je moet voor deze job stevig in je schoenen staan en je moet communicatief vaardig zijn.

Daarnaast ben je ook niet vies van vuile handen en val je in bij drukke tijden.

Wat is echt belangrijk?

 • Een afgerond MBO-4 diploma.
 • Inzetbaar als logistiekwerker en daarom in bezit van een reach- en heftruck certificaat.
 • Beheerst de talen Nederlands en Engels
 • Flexibel, energieke en positieve ingestelde houding.
 • Hoe betalen wij jou terug?

  Te beginnen met een beloning volgens de CAO beroepsgoederenvervoer. Maar misschien nog wel belangrijker zijn de extraatjes .

  Zo kom je bij een bedrijf te werken waar een prettige werksfeer aanwezig is, wat maatschappelijk betrokken is en wat jou oprechte en persoonlijke aandacht schenkt.

  Bovendien denken wij van Logistic force niet alleen mee over jou toekomst, maar investeren wij er ook in. Denk hierbij aan de code 95 nascholing.

  Wij helpen je dus letterlijk verder! Wij proberen ook altijd een win- win situatie voor iedereen te creëren. Een win-win waar we trots op mogen zijn.

  Step 2
  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, geef ik neuvoo toestemming om mijn gegevens te verwerken en mij e-mailwaarschuwingen te sturen, zoals beschreven in neuvoo's Privacybeleid . Ik kan mijn toestemming intrekken of me op elk moment afmelden.
  voortzetten
  Aanvraagformulier