Orderpicker diepvries
Get Work
Apeldoorn, NL
3 dagen geleden

Ben jij niet bang voor koude ruimtes? Sterker nog word je warm van werken in een diepvries waar het maar liefst -18 graden Celsius is?

Als dat klopt, ben jij de fulltime orderpicker diepvries die perfect bij deze baan past. Samen met jouw collega's en een handscanner zorg je voor de ordelijke afhandeling van de bestellingen.

Dit alles gebeurt in een leuk team waar een goede sfeer hangt en waar jij als orderpicker de kans krijgt om in vaste dienst te komen bij goed functioneren.

Heb je ook nog een reachttruck certificaat, dan is dat mooi meegenomen!

In de ochtenden werk je in de diepvries en in de loop van de middag werk je op de vis / poelier afdeling. Op deze afdeling houd je je ook bezig met het verzamelen van de orders (voorverpakte vis).

Heb jij interesse in deze afwisselende baan? Dan zien wij je sollicitatie graag tegemoet.

Pas jij in het hierboven geschetste plaatje van orderpicker diepvries in Apeldoorn en sta je te popelen om met deze baan aan de slag te gaan?

Zet je wekker en check of je beschikt over :

 • vaste diensten van 8 : 30 uur tot 17 : 30 uur
 • een goede gezondheid, je hebt fysiek alles op orde en je kunt goed zelfstandig werken.
 • een gemotiveerde en enthousiaste instelling.
 • een (t)huis in Apeldoorn of in de omgeving van Epe, bijvoorbeeld in Heerde, Deventer, Zwolle, Beekbergen of Klarenbeek.
 • het liefst enige ervaring op het gebied van orderpicking.
 • Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier