Interim professional
Hartd.
Zwolle, NL
6 dagen geleden

Functieomschrijving

Als interim medewerker heb je al meerdere jaren gewerkt binnen de woningcorporatie branche. Je hebt veel ervaring op gebied van leefbaarheid, sociaal beheer, vastgoed of verhuur.

Het is een pré als je zelfs op meerdere verschillende disciplines werkzaam bent geweest en het leuk vindt om hiertussen te schakelen.

Het is belangrijk dat je als interim medewerker makkelijk een klik weet te maken met je nieuwe collega's en zelfsturend bent.

Je komt immers om een afdeling uit de brand te helpen omdat er een collega bijvoorbeeld tijdelijk met zwangerschapsverlof is! Jouw doel?

Gastvrijheid op de eerste plaats! Je bent immers het visitekaartje van de woningcorporatie naar de huurders toe, maar ook vanuit Continu naar onze opdrachtgevers toe, die overigens bij ons hoog in het vaandel staan.

Functie eisen

 • Minimaal HBO werk en denk niveau.
 • Zelfstartend, loyaal, klantgericht en verantwoordelijkheidsgevoel.
 • minimaal 3 jaar ervaring bij een woningcorporatie op verhuur, sociaal beheer, leefbaarheid, overlast of incasso
 • Arbeidsvoorwaarden

  Bij Continu Professionals kun je rekenen op een baan in een enthousiast en betrokken team bij een organisatie met een sociaal hart.

  Natuurlijk hebben we een uitstekend pakket aan arbeidsvoorwaarden volgens de CAO Woondiensten.

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier