Financieel Adviseur Nationale Nederlanden
Carrierecafe
Den Haag, Zuid Holland, NL
6 dagen geleden
source : Monsterboard

Achterhaal jij snel de vraag achter de financiële vraag? Zoek jij een afwisselende functie? Solliciteer dan nu! Wat maakt deze functie aantrekkelijk voor jou?

Je verdient een goed salaris tussen de € ,- en € ,- bruto per maand ( 36 uur per week); Je krijgt toegang tot leerzame workshops zoals Scrum, Yellow en Green Belt.

Wat ga je doen? Als Financieel Adviseur bij Nationale Nederlanden ben je verantwoordelijk voor het rechtstreekse contact met particuliere en zakelijke klanten.

Dit contact heb je telefonisch en via online webcam. Je zorgt voor een optimale dienstverlening en je inventariseert de financiële situatie van de klant.

Naast je adviserende taken krijg je de ruimte en vrijheid om mee te denken over de processen op de werkvloer. Hierbij kun je denken aan het professionaliseren van de werkzaamheden.

En dat alles om de klant te verrassen met de beste service! Waarom kies jij voor deze functie? Je hebt minimaal één jaar ervaring in het geven van financieel advies.

Je hebt de drive om een sterke bijdrage te leveren aan een nieuw team en omdat je bezit over uitstekende communicatieve vaardigheden ben je in staat om klanten ook telefonisch te woord te staan.

 • Je zoekt daarbij een functie waar je constante zoektocht naar procesverbetering bruikbaar is. Herkenbaar? Reageer dan zeker! We hebben ook nog een aantal harde eisen voor deze functie : Je hebt HBO werk- en denkniveau;
 • Je bent in het bezit van WFT Basis en WFT Vermogen. Wat bieden we je aan? Je krijgt een goed salaris; Je kan in deze functie een leaseauto rijden;
 • Je krijgt een netto reiskostenvergoeding; Je krijgt 25 vakantiedagen op basis van 40 uur; Je krijgt een pensioenregeling via StiPP;
 • Je krijgt een opleidingsbudget voor vakdiploma’s en beroepskwalificaties; Je krijgt een lidmaatschap Permanent Actueel Professional via Lindenhaeghe;
 • Je krijgt toegang tot leerzame workshops zoals Scrum, Yellow en Green Belt; ...En je hebt jaarlijks leuke evenementen met Carrierecafe-Collega’s.

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier