Controller
Burando Maritime
Rotterdam, Zuid Holland, NL
4 dagen geleden
source : Monsterboard

Als Controller ben je mede verantwoordelijk voor de financiële verrichtingen, processen en controle binnen Burando. Functieomschrijving Als Controller ben je mede verantwoordelijk voor de financiële verrichtingen, processen en controle binnen de vestiging.

Op motiverende en coachende wijze werk je mee binnen het team, bestaande uit circa vijf financieel en administratief medewerkers, belast met onder andere debiteuren en crediteuren, salarisadministratie en overige financieel-

administratieve taken. Naast bovenstaande, zorg jij zelf in het bijzonder voor :

 • Het (mede) opstellen van maand-, kwartaal- en jaarverslagen
 • De onderlinge afstemming tussen de diverse deeladministraties aan het einde van een verslagperiode
 • Adviseren van de bedrijfsleiding in financiële en administratieve vragen en problemen
 • Effectieve inrichting van de administratie en de financieel-administratieve processen Als Controller draag je mede verantwoordelijkheid voor het financiële beleid en de volledige administratie van de geldstromen binnen de vestiging.
 • Je bent het aanspreekpunt van de financiële leiding van de onderneming en onderhoudt de relaties met externe partijen. Wat mag je verwachten van Burando?

  Werken in een internationale omgeving in het kloppende hart van de Rotterdamse haven! Burando biedt een professionele en ambitieuze werkomgeving.

  Je krijgt een sleutelrol in een enthousiast team met competente en betrokken medewerkers. De positie kent prima arbeidsvoorwaarden en de mogelijkheid jezelf verder te ontwikkelen via interne en externe opleidingen & trainingen.

  Groeiperspectief is dus duidelijk aanwezig! Wat mag je nog meer verwachten in deze functie? Naast een prima marktconform salaris biedt Burando een reiskostenvergoeding, 24 vakantiedagen en een goede pensioenregeling.

  Flexibele werktijden in overleg maken een optimale werk / privé balans mogelijk. Kortom Burando is een geweldig bedrijf om voor te werken als je ambitieus bent en niet bang bent voor verantwoordelijkheid. Functie-eisen

 • Minimaal afgeronde HBO-opleiding (Bedrijfseconomie, Bedrijfsadministratie, etc.)
 • Minimaal 3 jaar werkervaring in een soortgelijke functie
 • Ervaring met boekhouden en planning & control
 • Vloeiend Nederlands en Engels
 • Goede beheersing MS Office en automatiseringssystemen (bv. Multivers, Exact, Navision) Wat breng je mee als persoon?
 • Je bent klantgericht, servicegericht en representatief
 • Je beschikt over goede communicatieve en sociale vaardigheden
 • Je houdt van aanpakken, bent doortastend, creatief, flexibel en initiatiefrijk
 • Stressbestendigheid, prioriteiten zien en overzicht houden
 • Integriteit en betrouwbaarheid Bedrijfsomschrijving Werken als Controller bij een internationale maritieme dienstverlener in het dynamische hart van de Rotterdamse haven?
 • In een rol met groeiperspectief, waarbij je onderdeel bent van een team van vijf medewerkers in diverse financiële disciplines?

  Lees dan snel verder over deze uitdagende nieuwe positie bij Burando! Burando Maritime Services is een prominente, allround maritieme dienstverlener in de havens van Rotterdam, Amsterdam en Antwerpen.

  Via diverse werkmaatschappijen zijn de Burando bedrijven met inmiddels ruim 230 medewerkers actief in handel, transport en levering van olieproducten, de inzameling van scheepsafvalstoffen, het bevoorraden van schepen, oplossen van emissie-

  en geurproblemen, leveren van materialen en mensen, en het verlenen van douane-ondersteuning. Als gevolg van interne doorstroom ontstaat op het hoofdkwartier binnen het financiële team een positie voor een ambitieuze, accurate en sociaal vaardige CONTROLLER Rotterdam bij voorkeur fulltime Locatie Rotterdam Arbeidsvoorwaarden Je sollicitatie met cv en motivatie is welkom bij BAPAS Recruitment.

  Solliciteer via de solliciteer-button onderaan deze pagina. BAPAS - Bureau voor Arbeidspsychologisch Advies en Selectie ondersteunt Burando Maritime Services op het gebied van werving en selectie.

  Trefwoorden : controller assistent-controller administrateur boekhouder salarisadministratie planning & control’ financieel specialist’ financial professional’ accountant assistent-

  accountant’ debiteurenadministratie crediteurenadministratie fiscalist financiële administratie’ Bezoek voor meer informatie over de vacature Controller of solliciteer online op de vacature Controller .

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier