Junior Business Controller
Van Rooi Group
Helmond, NL, NL
6 dagen geleden
source : Joblift

Van Rooi Group zoekt een Junior Business Controller te Helmond HBO geplaatst op 06-06-2019Werken bij Van Rooi betekent niet alleen actief zijn in een dynamische organisatie, maar ook onder meer bijdragen leveren om afnemers en consumenten duurzaam en kwalitatief hoogwaardig vlees te bieden.

Wij beheersen en controleren de gehele keten : van leverancier tot winkelvloer. Daardoor kunnen wij interessante functies aanbieden op diverse niveaus.

Binnen Van Rooi onderscheiden wij in Helmond een retail-tak Proviande waarin met name voorverpakte vleesproducten voor de retail (supermarkten) geproduceerd worden.

Hier zijn wij op zoek naar een gedreven en enthousiastejunior business controllerom ons team te versterken.Zoek jij een uitdaging die echt data gedreven is?

Een werkgever met een innoverende omgeving en volop groeimogelijkheden? Wil jij strategisch meedenken en het verschil maken in de business?

Je komt terecht in een financieel gezonde organisatie en wordt onderdeel van een jong team van controllers, waarbij je rapporteert aan de concern controller.

Ons bedrijf kenmerkt zich door korte en snelle lijnen waarbij een grote mate van vrijheid gegeven wordt aan medewerkers om hun rol zo optimaal mogelijk in te vullen en zelf initiatieven te nemen.

Deze rol van junior business controller betreft een ingroei-functie waarin je start met het bekend raken met de processen binnen de retail-

productie organisatie en de vertaling daarvan naar data in de systemen.Je wordt onderdeel van diverse projecten met betrekking tot procesverbetering en procescontrole.

Je voert routinematige operationele procescontroles uit op basis van cijfermatige analyses en informeert de operationele afdelingen over de voortgang van deze processen en stelt verbeteringen voor.

Tevens zul je onderdeel worden van ons Business Intelligence project team om de data-analyse en -rapportage naar een hoger plan te tillen.

Met behulp van te ontwikkelen en onderhouden dashboards en rapporten in o.a. Power BI, ga je (besluitvormings)processen binnen Proviande mede ondersteunen en verstevigen.

Je hebt dan ook een drive om nieuwe kennis op te doen en zoekt een omgeving die daarbij aansluit. Met jouw data gedreven mindset wil je de business ondersteunen en adviseren.

Jij weet dat data essentieel is voor elk succesvol bedrijf.Werkzaamheden :

 • Procesverbeteringen en procescontrole
 • Assisteren en ondersteunen controllers bij- Rendementsberekeningen verwerkte grondstoffen (vlees)- Analyseren en rapporteren van fabricagekosten, en allocatie aan de verschillende producten-
 • Calculaties intern t.b.v. productie (normen), en extern t.b.v. klanten- Periodieke rapportage dekkingsbijdrage per klant-

  Toetsen uitgangspunten calculatiemodel

 • Project Business Intelligence- Verzamelen, analyseren en optimaliseren van verschillende data(-sets).- Ontwikkelen van relevante rapportages / inzichten in de diverse tools, waaronder Power BIDe minimale eisen om goed te kunnen zijn in deze rol :
 • Adviesvaardig
 • Gedreven, accuraat, oplossend, analytisch en communicatief sterk
 • Pro-actief en zoek je de samenwerking op
 • Ondernemend
 • Hands-onVaardigheden : Wij zoeken een kandidaat met basiskennis en ervaring waarbij persoonlijkheid en ambitie het zwaarste weegt
 • Een bedrijfseconomische of bedrijfskundige achtergrond op minimaal HBO niveau.
 • Minimaal 1 jaar relevante werkervaring (bij voorkeur op gebied van controlling, datasets of BI
 • Sterke affiniteit met IT en procesoptimalisatieWat bieden wij : Naast een marktconform salaris zorgen wij voor het controllersteam voor verrijking op zowel vakinhoudelijk vlak als persoonlijke effectiviteit, en dat op een leuke manier.
 • Nadere informatie over deze functie kun je verkrijgen bij Corine Kok - Concerncontroller - op telefoonnummer 0492-779900.

  Interesse in de functie van Junior Business Controller bij Van Rooi Group regio Helmond?Reageer nu met je CV en motivatie via de "solliciteer" button.

  Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier