Dakdekker
Regiodienst
Rotterdam, Netherlands
15 uur geleden

Introductie

Regiodienst is voor een vaste klant opzoek naar een dakdekker in de omgeving van Rotterdam. Heb je ervaring met verschillende soorten dakbedekking te denken aan pannen, bitumen, epdm, kunststof of lood en zinkwerk?

Regiodienst biedt je de kans om aan de slag in een professionele organisatie binnen de dakbedekking. Interesse, stuur dan vandaag nog je gegevens naar onderstaand adres!

Organisatie

De opdrachtgever waar je aan de slag gaat als dakdekker heeft in de loop van de jaren een goede reputatie opgebouwd als het gaat om dakbedekking.

Van nieuwbouw tot renovatie van oude panden tot het repareren van de dakbedekking het bedrijf is van alle markten thuis of het nu gaat om pannen, bitumen, EPDM, kunststof of lood en zinkwerk.

De organisatie is een gemoedelijk familie bedrijf, heeft kwaliteit hoog in het vaandel staan en er wordt veel aandacht besteed aan persoonlijke ontwikkeling.

De organisatie is gevestigd in Delft en heeft de complete randstad en daarbuiten als werkgebied.

Functie

Als Dakdekker kom je terecht in een professioneel team van dakdekkers. Samen met je collega’s of zelfstandig ga je aan de slag met het renoveren, repareren of het aanleggen van nieuwe dakbedekking.

Als dakdekker ga je aan de slag met verschillende soorten dakbedekking te denken aan bitumen, pannen, kunststof, EPDM en lood en zinkwerk.

Functie eisen

Als dakdekker verwachten we van je :

 • Hebt enige jaren ervaring als pannenlegger / dakdekker binnen de renovatie en nieuwbouw
 • Minimaal 3 jaar werkervaring op het dak
 • Kunt zowel zelfstandig als in teamverband werken
 • Hebt een gemotiveerde werkhouding
 • Bent in bezit van VCA
 • Woonachtig in de omgeving van Rotterdam
 • In het bezit van een rijbewijs en eigen vervoer
 • Aanbod

  Als dakdekker kom je te werken binnen een hecht team binnen een professioneel familiebedrijf. Je kan rekenen op goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden.

  Daarnaast heb je als dakdekker zicht op een vaste aanstelling en is er ruimte voor persoonlijke ontwikkeling.

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier