Onderhoudsmonteur
USG - Start People
Hengelo, NL
1 dag geleden

Bedrijfsomschrijving

Je komt te werken binnen een echt, en hecht Achterhoeks familiebedrijf in de omgeving van Hengelo GLD. Er heerst een nuchtere sfeer waarin er met veel gezelligheid gewerkt kan worden.

Functieomschrijving

Op zoek naar een veelzijdige job als onderhoudsmonteur? Voor onze klant HCI Betonindustrie in Hengelo Gelderland, zijn wij op zoek naar een ervaren onderhoudsmonteur.

In deze functie ben je het aanspreekpunt als het gaat om onderhoud en storingen aan machines. Denk hierbij ook aan alles wat rijd en beweegt op en om het terrein van dit bedrijf.

Hierbij is het van belang dat je zowel mechanisch als elektrotechnisch goed onderlegd bent! Verder weet je jouw taken de juiste prioriteiten te geven.

In deze functie komt het namelijk vaak voor dat er meerdere storingen en of problemen tegelijkertijd spelen. Hierop weet jij perfect te plannen en prioriteit te geven aan het afhandelen van de taken.

Functie-eisen

Je bent een ervaren onderhoudsmonteur. Je kunt zelfstandig onderhoud en reparaties uitvoeren en geeft de juiste prioriteit aan de storing.

Daarnaast ben je per direct, fulltime beschikbaar (40 uur per week).

Arbeidsvoorwaarden

Wij bieden jou een fulltime functie in dagdienst. In eerste instantie betreft het een tijdelijk contract waarbij, bij gebleken geschiktheid, er kans ontstaat op een vaste baan.

Uiteraard ontvang je een marktconform salaris ahankelijk van kennis en ervaring.

deze vacature melden
checkmark

Thank you for reporting this job!

Your feedback will help us improve the quality of our services.

Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
Doorgaan
Aanvraagformulier