Senior Data Engineer (AWS) Amsterdam
Morgan Green Werving & Selectie B.V.
Noord-Holland, Amsterdam
5 dagen geleden

Senior Data engineer AWSAmsterdanMomenteel zijn wij op zoek naar een Senior Data Engineer met ervaring met AWS. U zult de data pipelines bouwen en samenwerken met de data scientist op gebied van data preparation.

 • Binnen het team heerst er een hands-on mentaliteit.Functie-eisenMinimaal 3 jaar werkervaring als Data EngineerHBO of WO werk / denkniveau;
 • Skills : Python, spark, data pipelines, data preparation, AWS;Beheerst de Nederlandse taal zowel in woord als in geschrift.

  Bedrijfsprofiel & CultuurAls senior data engineer zal je werken met wetenschappers en andere data analisten. Het is hierbij belangrijk dat je een technische achtergrond hebt en ervaring hebt met het bouwen en distribueren van systemen.

  Hierbij is ervaring met scala, Java en machine learning-modellen nodig voor de samenwerking samen met de data scientist.

  Arbeidsvoorwaarden32-40 uur in de weekContractduur : 6 maanden (verlenging mogelijk)Marktconform tariefLocatie : AmsterdamStart : ZSMAls je geen ZZP / freelancer, maar geïnteresseerd bent in dit tijdelijk project, kan Morgan Black voor een payroll constructie zorgen.

  Heb je interesse? Neem dan contact op via onderstaande sollicitatiebutton of via 020-7920111. Contact Persoon : Bart-Jan de Vink BBBH66729 157501774852805

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  voortzetten
  Aanvraagformulier