Machine operator
Start People
Sneek, NL
4 dagen geleden

Bedrijfsomschrijving

Onze opdrachtgever Douma Staal is al jarenlang een relatie van Start People. Alle collega's (zowel directie, kantoor en productie) zijn enorm betrokken met elkaar en heerst een fijne sfeer.

De kenmerken van een familiebedrijf is zichtbaar en dit resulteert in een goede werkomgeving.

Functieomschrijving

Ben jij van staal? Dan zijn wij op zoek naar jouw! Door uitbreiding van het familiebedrijf Douma Staal in Sneek zijn wij voor hen op zoek naar gemotiveerde medewerkers! Jij bent de gemotiveerde medewerker die zich voor lange tijd wil binden aan deze leuke werkgever.

In de functie van machine operator werk je de gehele dag met diverse staalproducten. In het magazijn ben je samen met diverse collega’s verantwoordelijk voor je eigen sector waarin je helemaal thuis bent.

Jij houdt je de hele dag bezig met het bedienen van de zaag- en boormachines. Met deze machines zal jij non-ferro producten bewerken en bewaak jij de kwaliteit van je eigen werkzaamheden.

Daarnaast ben jij verantwoordelijk voor het schoonhouden van je werkplek en pleeg jij preventief onderhoud aan de machine.

Je bent een belangrijke schakel binnen dit proces. In de functie van operator werk je de gehele dag met diverse staalproducten en ben je bezig met het bedienen van de zaag- en boormachines.

Heb je de uitzendperiode met succes doorlopen? Dan kom je in aanmerking voor een dienstverband bij de organisatie, met uitzicht op een vast dienstverband.

Zodra je in de ploegendiensten gaat starten ontvang je de ploegentoeslag van 20% bovenop je bruto uurloon van €12,23. Je bruto uurloon inclusief ploegentoeslag is €14,68.

Functie-eisen

Je bent een logistieke / technische topper die het heerlijk vindt om de gehele dag verantwoordelijk te zijn voor de machines.

Als collega ben je behulpzaam, loyaal en heb je een nuchtere instelling.

Je beschikt over de volgende kenmerken :

 • Er wordt een grote mate van flexibiliteit verwacht en bent bereid om in 2 ploegendiensten te gaan werken;
 • Je vindt het leuk om de werkzaamheden eigen te maken en hebt daardoor een leergierige instelling;
 • Een enthousiaste teamgeest en jij bent ijzersterk;
 • Gevoel voor techniek.
 • De eerste 2 á 3 weken wordt je tijdens de dagdienst (08.00 17.00u) ingewerkt. Je krijgt een toelichting op de veiligheidseisen en leert werken met de machines.

  Door de vele indrukken wil de organisatie je graag in het begin wat stabiliteit bieden. Daarnaast zie je tijdens de eerste weken al het personeel langskomen zodat je een beetje kennis kunt maken.

  Na de eerste paar weken wordt de ploeg bepaald waarin je zult starten.

  Arbeidsvoorwaarden

 • Een fulltime dienstverband met een bruto maandsalaris van ongeveer €2545,- tot €2750 inclusief ploegentoeslag;
 • Werken in een twee ploegendiensten (05 : 00-14 : 00 uur / 14 : 00-23 : 00 uur), waarbij de cyclus week op week af is;
 • Uitzicht op een dienstverband bij de opdrachtgever met kans op een vaste aanstelling;
 • Dagdiensten van maandag t / m vrijdag + een passende toeslag bij overwerk;
 • Een fulltime baan binnen een prachtige organisatie die in beweging is.
 • Wacht niet langer en solliciteer door middel van de solliciteer button hieronder! Wij zien je sollicitatie met veel enthousiasme tegemoet en zien je graag bij ons op de vestiging!

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier