Allround medewerker
Randstad
ELSLOO LB, NL
4 dagen geleden

vaste baan; Elsloo; fulltime

Voor dit technische bedrijf in Elsloo zijn wij op zoek naar een allround medewerker. Samen met jouw collega's in dit kleine gezellig team gaan jullie ervoor zorgen dat zowel het magazijn, de productie als het logistieke gedeelte van dit bedrijf goed blijft draaien.

Dit technische bedrijf in Elsloo produceert afdichtringen voor grote fabrieken zoals Sabic en DSM. Dit product is heel belangrijk voor de veiligheid binnen deze bedrijven omdat die ervoor zorgt dat de buizen waar chemische materialen doorvloeien gedicht blijven.

Wanneer deze ringen nodig zijn, gaan jij, samen met jouw team, aan de slag om de veiligheid te waarborgen door deze ringen te produceren.

Als allround medewerker zorg jij er in eerste instantie voor dat de orders goed binnen komen en het team aan de slag gaat.

De ringen moeten zo efficiënt mogelijk geproduceerd worden. Daarna zorg je ervoor dat de ringen naar behoren ingepakt worden en klaar zijn voor de verzending.

Tevens hou je een oogje in het zeil zodat deze verzending zo soepel mogelijk verloopt. Ook ben je als team verantwoordelijk voor het voorraadbeheer en de goederenontvangst.

Dit is natuurlijk net zo belangrijk als het produceren zelf.

Zoals je ziet is deze allround baan divers en veelzijdig. Iedere dag kun je anders indelen en staan er nieuwe uitdagingen klaar.

Jij bent de perfecte allround medewerker wanneer je van nature positief de werkzaamheden aanvliegt. Je daarnaast grote affiniteit hebt met de technische branche.

Ook is een groot verantwoordelijkheidsbesef heel belangrijk in jouw functie. Jij zorgt er namelijk voor dat duizenden medewerkers iedere dag veilig in een fabriek rond kunnen lopen.

Dit complete allround pakketje kan allemaal van jou worden wanneer je 40 uur beschikbaar bent en in dagdiensten wilt werken! Heb jij daarnaast ervaring in de logistiek en / of productie en kun jij goed een oogje in het zeil houden dan ben jij de kandidaat die wij zoeken.

Je ontvangt een mooi marktconform salaris van €2500. Tevens ontvang je 30 vakantiedagen en kunt ernaast nog 4 vakantiedagen verdienen’.

Er zijn er intern doorgroeimogelijkheden en ben je altijd op de hoogte van de nieuwste technieken binnen deze sector.

Ben jij die allround medewerker die wij zoeken voor dit technische bedrijf in Elsloo? Reageer dan voor 21 juni met jouw CV en motivatie brief via de button solliciteer nu.

Wil jij liever direct contact dan ben ik de bereiken op het nummer 043-3291706 of het e-mailadres : Kimberly.heuts nl.randstad.

com. Wil jij meer weten over het bedrijf of het team voordat je solliciteert, weet mij gerust te vinden voor deze vragen.

Uiteraard staat deze vacature open voor zowel mannen als vrouwen.

Heuts, Kimberly

Solliciteren
Bij de favorieten invoegen
Verwijder van favorieten
Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
voortzetten
Aanvraagformulier