Basisarts/ANIOS Gehandicaptenzorg
Ipse de Bruggen
Nootdorp, NL
6 dagen geleden

Wil jij een bijdrage leveren aan een multidisciplinair team? Wil je betrokken zijn bij de cliënt, begeleiders en wettelijk vertegenwoordigers?

En wil je een bijdrage leveren aan het ontwikkelen, uitvoeren en evalueren van de medische zorg binnen Ipse de Bruggen? Heb je de ambitie om de opleiding tot Arts voor Verstandelijk Gehandicapten (AVG) te volgen?

Dan gaan wij graag met jou in gesprek.

Wie zijn wij

Ipse de Bruggen is de grootste zorgorganisatie in Zuid-Holland voor mensen met een verstandelijke beperking. Wij zijn gespecialiseerd in complexe zorgvragen.

Op 370 zorglocaties bieden wij met ruim 5.500 medewerkers en 2.200 vrijwilligers bijna 5.700 cliënten zorg en ondersteuning bij wonen, werken, leren en ontspannen.

Onze missie is : zorgen dat cliënten een goed leven hebben en zich kunnen blijven ontwikkelen. Wij geloven dat er altijd meer mogelijk is.

Hoe klein het stapje ook is.

Jij maakt deel uit van het Expertisecentrum Volwassenen. Het expertisecentrum richt zich op interdisciplinaire, specialistische behandeling van de cliënt.

Onderwijs, onderzoek en opleiden maakt onlosmakelijk onderdeel uit van het expertisecentrum.

Het team van de medisch verpleegkundige dienst bestaat uit medisch secretaresses, doktersassistenten, praktijkverpleegkundigen, basisartsen, huisartsen en artsen voor verstandelijk gehandicapten.

Jouw baan als basisarts / ANIOS gehandicaptenzorg

Als basisarts diagnosticeer en indiceer je de noodzaak tot (para)medisch behandelen. Je stelt medische behandelplannen op, voert ze uit en geeft hierbij aanwijzingen en werkt samen met de andere disciplines.

Je werkt onder supervisie van een AVG en huisarts. Je verricht onderzoek, behandelt, controleert en evalueert behandelresultaten aan de hand van eigen onderzoek en rapportage van andere behandelaars.

Je adviseert de cliënten, wettelijk vertegenwoordigers en medewerkers van Ipse de Bruggen. Ook heb je regelmatig contact met medisch specialisten die (als consulent) betrokken zijn bij de cliënt.

Daarnaast lever je een bijdrage aan het ontwikkelen, uitvoeren en evalueren van het medische beleid van de organisatie. Er wordt van jou een actieve bijdrage verwacht binnen de vakgroep.

Jouw profiel

Je bent in het bezit van een afgeronde universitaire opleiding tot basisarts. Bij gebleken geschiktheid is een opleidingsplaats tot AVG beschikbaar vanaf 1 februari 2023.

Daarnaast ben je in staat om interdisciplinair samen te werken om complexe zorgvragen vanuit meerdere invalshoeken te onderzoeken en te behandelen.

Je bent in het bezit van een rijbewijs en auto.

Wat wij bieden

 • Een uitdagende functie voor de periode van 1 jaar van minimaal 32 uur en maximaal 36 uur per week;
 • Bij gebleken geschiktheid en belangstelling voor de opleiding tot AVG behoort een verlenging van het contract tot de mogelijkheden.
 • De sollicitatieprocedure voor de opleiding tot AVG verloopt via het opleidingsinstituut van het Erasmus MC;
 • € 3.738 - € 5.648 bruto per maand op basis van een 36-urige werkweek, CAO Gehandicaptenzorg FWG 65;
 • Eindejaarsuitkering van 8,33%;
 • Vakantiegeld 8%;
 • Onregelmatigheidstoeslag en reiskostenvergoeding;
 • Diverse doorbetaalde cursus -en opleidingsmogelijkheden;
 • Zo goed als onbeperkt leren middels e-learning van GoodHabitz;
 • Fiscaal voordelige regeling voor de aanschaf van een telefoon, fiets, laptop, of het abonnement van jouw sportvereniging;
 • De mogelijkheid extra verlofuren fiscaal voordelig te kopen en te verkopen.
 • deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier