Rotterdam - Projectmanager Werktuigbouwkunde
Koninklijke BAM Groep
Rotterdam, Nederland
6 dagen geleden

Wat ga je doen?

Als projectmanager ben je overall verantwoordelijk voor de engineering en de realisatie van de W-installatie van één of meerdere multidisciplinaire projecten in een vast team.

In dit proces zoek je actief de samenwerking met medewerkers van andere vakgebieden om samen tot een goed ontwerp en uitvoering te komen.

In de projectfase kunnen de volgende werkzaamheden op jouw pad komen :

 • Aansturen van de engineering om te komen tot een goed ontwerp;
 • Verzorgen en beoordelen van offerte aanvragen;
 • Het organiseren van de werkvoorbereiding zodat de installatie zo efficiënt mogelijk kan worden gerealiseerd;
 • Uitwerken van meer- en minderwerk, stelposten en bijhouden van periodieke financiële overzichten;
 • Uitvoering van het vastgestelde personeels-, Arbo- en kwaliteitsbeleid;
 • Verantwoordelijk voor de inzet en urenbewaking van medewerkers;
 • Je onderhoudt de contacten met leveranciers, overheids- en nutsbedrijven omtrent technische aspecten en aanvragen;
 • Je levert een actieve bijdrage aan het veiligheid bewustzijn van de medewerkers op de bouwplaats.
 • Bovenal staat de samenwerking met de disciplines Elektrotechniek en Bouwkunde. Uiteindelijk zorgen we ervoor dat de klant een volledig functioneel pand krijgt opgeleverd.

  Wij zijn opzoek naar echt integraal denkende collega's!

  Wie zoeken wij?

  Wij zijn op zoek naar een ervaren projectmanager techniek die sporen heeft verdiend met het verder ontwikkelen van projectteams.

  We zoeken iemand die niet achter de laptop blijft zitten, maar voelsprieten uitzet in de projectorganisatie. Door jouw stijl van leidinggeven weet je het team in de juiste kracht te zetten.

  Kernwoorden die wij belangrijk vinden, zijn onder andere procesmatig werken, sturen op / binnen budget, contractmanagement, samenwerken en innovaties.

  Jij hebt een afgeronde opleiding richting Werktuigbouwkunde, Technische Bedrijfskunde (aangevuld met relevante werkervaring) of aanverwante studie.

  Je hebt minimaal drie jaar ervaring opgedaan als projectmanager binnen bijvoorbeeld de installatiebranche. Kennis van nieuwe contractvormen, als UAV-GC, D&C en D&B, is een pre.

  Naast het aansturen van projecten, ben je gedreven om verbeteringen in processen aan te brengen teneinde projecten beter te laten renderen.

  Denk hierbij bijvoorbeeld aan bouwplaatslogistiek en werkbegrotingen. Je neemt graag initiatief, weet mensen te overtuigen en stelt continu hoge eisen aan het werk.

  Wat bieden wij?

 • Werken bij BAM Bouw en Techniek Zuidwest is werken bij een trots bedrijf. Op je werk en daarbuiten zie je altijd waar we met veel collega's hard aan werken;
 • onze bijzondere, complexe maar bovenal integrale utiliteitsbouw projecten. Als Projectmanager Werktuigbouwkunde ontvang je een uitstekend basissalaris, een lease auto van de zaak, aangevuld met andere goede secundaire arbeidsvoorwaarden o.a. :

 • Je komt te werken in een hecht team waarin de lijntjes kort zijn en waar je veel vrijheid krijgt;
 • 25 vakantiedagen en 13 roostervrije dagen per jaar;
 • De mogelijkheid je te blijven ontwikkelen binnen BAM Learning;
 • Arbeidsvoorwaarden conform CAO TI.
 • Professionele en gemotiveerde medewerkers zijn de pijlers voor het realiseren van onze strategische doelstellingen. We hebben een stevige drive voor prijs en kwaliteit vanuit een sterk verantwoordelijkheidsgevoel.

  Als jij meedenkt in ontwikkelingen in je werk en in de projecten van de klant, pas je goed bij onze organisatie. Wij vinden dat we dit alleen kunnen bereiken door met plezier te werken en open te communiceren met elkaar en onze klanten.

  We doen dat in een positieve werksfeer met een bedrijfscultuur waar samenwerken en elkaar stimuleren belangrijk zijn. Hierbij is een goed balans tussen werk- en privé uiteraard ook belangrijk.

  We hebben de persoonlijkheid van een middelgroot bedrijf met de voordelen van een multinational.

  Over ons

  Samen bouwen we aan een leefomgeving die mensen verbindt en grenzen verlegt.

  De afdeling Realisatie bestaat uit vaste teams die werken aan integrale projecten tot een omvang van ongeveer €20 miljoen.

  Die integraliteit is speerpunt in de verbinding tussen Engineering, Voorbereiding en Uitvoering, maar ook in de verbinding tussen Bouw, Elektrotechniek en Werktuigbouwkunde.

  In de vaste teams zijn projectleiding, uitvoering, voorbereiding en engineering samengebracht. Adviserend in de tenderfase en verantwoordelijk voor de engineering, voorbereiding en uitvoering van een project tot en met een goede overdracht naar beheer en onderhoud.

  Dat doen we natuurlijk niet alleen. Middels duurzame verbintenissen met onze partners werken we samen aan de droomambitie.

  LEAN helpt ons daarbij om verspilling terug te brengen en klantwaarde te verhogen. BIM is niet weg te denken bij de digitalisering van het ontwerp- en bouwproces.

  Door het project eerst digitaal te organiseren en te bouwen kunnen we de faalkosten aanzienlijk verlagen. Noodzakelijk in ons leidende principe dat we alles in één keer goed doen.

  Ook door onze eerste stappen in de wereld van het Circulaire bouwen willen we toonaangevend zijn op dat gebied.

  Dat alles doen we echter alleen als het veilig kan. Komt dat in de verdrukking dan spreken we elkaar daar via onze veiligheidscampagne Hein en Guus’ elkaar op aan.

  Want dat leidende principe staat altijd bovenaan : We werken veilig of we werken niet .

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  voortzetten
  Aanvraagformulier