Aan de slag als administratief medewerker voor de beroepsvereniging in de zorg in Utrecht
YoungCapital
Utrecht, NL
22 uur geleden
source : Officevacatures

Je gaat aan de slag bij dé beroepsvereniging voor verpleegkundigen en verzorgenden in Nederland. Binnen deze vereniging ben jij hét aanspreekpunt voor alle eerstelijns klantvragen en verzoeken die zowel telefonisch als per mail binnenkomen.

De vragen die binnenkomen zijn allemaal gerelateerd aan het lidmaatschap, vakinhoud en de kwaliteitsregisters van de vereniging en jij kunt ze straks allemaal beantwoorden!

De organisatie

Deze in Utrecht gevestigde beroepsvereniging houdt zich actief bezig met projecten waarbij de kwaliteit van de zorg gewaarborgd en verbeterd wordt.

De organisatie streeft er naar om beroepsgroepen binnen de zorg in staat stellen hun werk met trots en passie uit te laten oefenen, op een zo hoog en professioneel mogelijk niveau.

De vereniging maakt zich daarom sterk voor alles wat dat mogelijk maakt. Denk hierbij aan het organiseren van scholing, beroepsprofielen maken, kwaliteitsrichtlijnen naleven en opstellen, maar ook uitwisseling van en invloed op het beleid.

Je komt te werk in een gezellig team, waarbij zelf initiatief nemen, nauwkeurig werken en flexibel zijn centraal staan. Telefonische werkzaamheden worden afgewisseld met administratie.

Er wordt hier ook gekeken naar wat voor persoon jij bent! Ben je iemand die graag in contact staat met mensen, dan is meer in de lijn wat voor jou! Mocht je juist meer analytisch aangelegd zijn, dan kom je misschien wel beter tot je recht bij registers.

Kortom, een mooie oragnisatie om bijvoorbeeld je carriere te starten!

Functieeisen

 • Minimaal mbo-werk- en -denkniveau;
 • Je kunt per direct starten;
 • Je bent klantgericht, communicatief sterk en flexibel
 • Bedrijfsomschrijving

  YoungCapital helpt jongeren hun potentieel te ontdekken en te ontwikkelen. Want jong talent is het groeikapitaal dat elk bedrijf nodig heeft.

  Met hun frisse kijk en eindeloze energie kunnen ze de wereld veroveren. Als digital natives hebben ze nieuwe ideeën over werken.

  Ze zijn ambitieus, creatief, flexibel en connected. Ze jagen vernieuwing aan bij organisaties. Bij YoungCapital doen we er alles aan om het beste naar boven te brengen bij jongeren en bedrijven, zodat ze elkaar blijven stimuleren tot groei.

  Wij zijn connected heart en made of energy. Dat voel je als je bij ons binnenstapt. Oh, en we hebben plezier in wat we doen.

  Arbeidsvoorwaarden

 • Een markt conform salaris;
 • Een afwisselende functie in een ambitieuze beroepsvereniging die snel groeit;
 • Een eerste of tweede stap binnen je carrière;
 • Een werkplek binnen een gezellig en divers team op een centrale plek in Utrecht.
 • Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier