Junior Installatie Adviseur
CBRE
Zuid-Holland, Netherlands Utrecht
3 dagen geleden

Als Junior Installatie Adviseur ondersteun je de Installatie Adviseurs die zich bezighouden met het adviseren van opdrachtgevers, veelal eigenaren en eindgebruikers, op strategisch niveau.

Een specialistische, maar ook een zeer veelzijdige functie. Je adviseert onze klanten over haalbaarheid van hun plannen-, renovatie- en nieuwbouwprojecten veelal in teamverband.

Deze teams kunnen bestaan uit bouwkundigen, architecten, projectmanagers, makelaars en werkplekexperts.Door onze enorme (inter)nationale klantenkring werkt CBRE aan de meest grote, interessante en uitdagende vastgoedprojecten van Nederland.

Je brengt installatietechnische adviezen uit op basis van technische vastgoedinspecties voor aan- en verkooptransacties, second opinions en nulmetingen.

Haalbaarheidsstudies, programma’s van eisen en kostenramingen, mede ten behoeve van de opwaardering van gebouwen op installatietechnisch gebied, zullen voor jou bekend terrein worden.

Verder houd je je bezig met het uitvoeren van installatietechnische inspecties en kwaliteitscontroles van zowel bestaande bouw als nieuwbouwprojecten, het opstellen van meer jaren CAPEX (het in kaart brengen van toekomstige grote investeringen) plannen, het geven van onderhoudsadviezen, het opstellen van technische beschrijvingen en het verzorgen van aanbestedingen.

Je doorziet en overziet proactief het belang van zowel je werkgever als de opdrachtgever. Door je inzet en oprechtheid wek je vertrouwen.

Je communiceert duidelijk en verhelderend, zowel mondeling als schriftelijk. Je bent integer, besluitvaardig, actie- en oplossingsgericht.

We bieden je een zeer afwisselende baan aan, met een grote vorm van vrijheid. Binnen het ervaren team van jouw directe collega’s is een enorme hoeveelheid parate kennis en kunde aanwezig op zowel bouwtechnisch, als installatietechnisch vlak (15-20 jaar ervaring).

De mogelijkheid om met deze kennis om je heen te groeien is enorm, en misschien wel uniek in NL. Wat heb je ons te bieden?

 • Je bent in het bezit van een HBO diploma op het gebied van werktuigbouwkunde, elektrotechniek, installatietechniek of een vergelijkbare, technische studie, aangevuld met vakgerichte opleidingen (bv TVVL);
 • Je hebt minimaal 1 jaar relevante werkervaring met betrekking tot realisatie van bouwprojecten in het commercieel vastgoed;
 • Je hebt affiniteit met onderhoud, renovatie en installatietechnische inspecties en hebt gevoel voor bouwkosten;
 • Je bent leergierig, doelgericht, pragmatisch ingesteld, kwaliteitsbewust, in staat om beslissingen te nemen en gewend om samen te werken in teams.
 • Dit hebben wij jou te bieden! CBRE wil jong talent een podium bieden. Je krijgt dan ook bij de start van je carrière veel verantwoordelijkheid waardoor je jezelf kunt ontplooien.

  Bij de functie behoort een laptop, telefoon en een vervoersbudget die je zelf kunt besteden wat jou het beste past. Een goede werkplek thuis behoort ook tot de voorwaarden.

  Daarnaast biedt ons collectief opleidingsprogramma, De CBRE Academy, de kans om je door middel van opleidingen, trainingen en workshops verder te ontwikkelen, ook in disciplines buiten je vakgebied.

  Als Young Professional maak je onderdeel uit van het Young Professionals programma van CBRE, waar business en pleasure worden gecombineerd! Kortom, de perfecte plek om je professioneel en persoonlijk te ontwikkelen.

  Binnen CBRE wordt hard gewerkt maar tijd voor ontspanning vinden wij net zo belangrijk. Er worden geregeld activiteiten georganiseerd zoals borrels, bedrijfs-en afdelingsuitjes.

  Wij bieden je een functie in een enthousiast en gedreven team en een fijne werkomgeving met veel uitdagingen en mogelijkheden om jezelf te ontplooien.

  Om je leerproces te versnellen wordt je in het eerste jaar gekoppeld aan een buddy die je begeleidt en wegwijs maakt in de organisatie.

  Over het team! Development Services bestaat uit een grote groep specialisten op het gebied van (her)ontwikkeling, renovatie, installatietechniek, architectuur, bouwkosten, business cases, duurzaamheid, brandveiligheid en project management.

  Het team werkt voor haar opdrachten integraal samen met bijna alle afdelingen binnen CBRE. We halen ons plezier uit het samenwerken met al die verschillende specialisten om te komen tot bijzondere en hoogwaardige oplossingen voor onze opdrachtgevers.

  Over CBRE advisory CBRE is een organisatie waarbij het niet uitmaakt of je een ervaren professional of een jong talent bent, en op welke positie je speelt.

  We bieden iedereen de vrijheid om kansen te pakken. We werken hard voor onze successen en vieren die met elkaar, bijvoorbeeld na het sluiten van een deal of tijdens onze wekelijkse borrel.

  Met ruim 100.000 medewerkers verspreid over 500 kantoren in 100+ landen is CBRE wereldwijd marktleider in real estate consultancy.

  In Nederland werken onze 600 professionals vanuit Amsterdam, Den Haag, Eindhoven, Rotterdam, Utrecht en Zwolle elke dag aan de mooiste vastgoedprojecten.

  Sinds begin 2019 heeft CBRE een nieuw hoofdkantoor in de Schinkelbuurt in Amsterdam, genaamd The Core. Een innovatief gebouw onder het vijftig jaar oude dak van een voormalige autogarage.

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier