Assemblage medewerker zorghulpmiddelen
Tempo-Team
Zaandam, NL
2 dagen geleden
source : Uitzendbureau.nl

Als automonteur of fietstechnicus ben jij dagelijks bezig met het onderhouden van voertuigen. Jij bent een echte sleutelaar! Maar zou je niet eens voor de afwisseling willen werken met ander mobiel product?

Eentje waarbij je ook nog eens mensen met een lichamelijke beperking erg blij kunt maken? Dan is assemblage medewerker zorghulpmiddelen in Zaandam iets voor jou!

Wat ga je doen als assemblage medewerker?

Jij gaat ervoor zorgen dat (elektrische) rolstoelen van a tot z in elkaar gezet worden. Dit doe je aan de hand van een technische tekening.

Je houdt je niet alleen bezig met assemblage werkzaamheden, maar voert ook reparaties, aanpassingen en onderhoud uit. Sommige elektrische rolstoelen moeten op maat gemaakt worden.

Dit betekent dat er ook werkzaamheden als zagen, lassen en stofferen bij kunnen komen kijken. Verder zorg jij ervoor dat je tekorten in de voorraad signaleert.

Wat krijg je van ons?

 • Wanneer je goed functioneert is er een mogelijkheid dat je na 6 maanden op contract komt bij de opdrachtgever zelf,
 • Je krijgt een fulltime baan (40 uur) in dagdiensten. Werktijden zijn van 08.00-17.00 uur,
 • Je komt te werken bij een organisatie die investeert in interne trainingen om het vak zo goed mogelijk te leren,
 • Heb je ambities dan kun je die hier ook kwijt. Er zijn namelijk mogelijkheden om door te groeien bijvoorbeeld naar een functie als service monteur.
 • Uiteraard is er een passend salaris. Wil je weten wat dit is? Neem dan contact met ons op.
 • Wie ben jij?

 • Je hebt ervaring met sleutelen. Dit omdat jij bijvoorbeeld automonteur of fietstechnicus bent geweest,
 • Doordat je technisch inzicht hebt weet je snel wat er nodig is om een specifieke rolstoel in elkaar te zetten,
 • Je vindt een goede teamspirit belangrijk en bent daarom behulpzaam naar je collega's.
 • Jouw werkomgeving

  Je komt de werken in een pand op een industrieterrein in Zaandam. In dit pand bevindt zich een werkplaats. Nee je moet dan niet denken aan een autogarage, maar aan een ruimte waarin werkbanken staan die je omhoog en omlaag kunt zetten en aparte kamers waarin bijvoorbeeld mensen aan het lassen zijn.

  Het is een schone omgeving met alle gereedschappen die je nodig hebt in de buurt. Je werkt in een klein team, maar voert de werkzaamheden zelfstandig uit.

  Uiteraard kun je altijd om hulp vragen.

  Solliciteren kan via de button, via de mail (techniek owtd.nl) via de telefoon 088-1269966 (bereikbaar van maandag t / m vrijdag tussen 08.

  30-17.30 uur) of stuur mij Jessica een WhatsApp berichtje via het nummer 06-22484210. Binnen 24 uur word je dan door ons gebeld met als doel om jou aan een baan te helpen!

  Uiteraard staat deze vacature open voor zowel mannen als vrouwen.

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier