Informatiemanager - Regio College
Nederland Onderwijs Vacature
Zaandam, NL
14 uur geleden
source : Nederland Vacature

Taken en verantwoordelijkheden

Bedrijfsprofiel

Het Regio College verzorgt beroepsonderwijs en educatie aan circa 5.000 deelnemers. Het Regio College ontwikkelt in partnerschap met de regionale omgeving uitdagende en effectieve beroepsopleidingen en taaltrajecten.

De studenten worden begeleid bij het ontwikkelen van hun talenten en het nemen van verantwoordelijkheid voor hun leerproces.

De (beroeps)praktijk heeft in het leren een centrale plaats. Voor de 500 medewerkers zijn hart voor studenten, klantgerichtheid en resultaatgerichtheid belangrijke kwaliteiten.

Het Regio College is een moderne en overzichtelijke onderwijsorganisatie in metropool regio Amsterdam.

De Dienst Bedrijfsvoering (waaronder de teams Innovatie Centrum Automatisering - ICA, Studentenadministratie, Financiële administratie, Personeel- en Salarisadministratie, Facilitair Beheer, Huisvesting en Bedrijfsbureau vallen) ondersteunt en adviseert de onderwijsteams en diensten van het Regio College op uiteenlopende gebieden.

Het team ICA is per 1 februari 2020 op zoek naar een : Informatiemanager, Zaandam

Je werk

Je verricht werkzaamheden op strategisch en tactisch niveau.

Jij zorgt voor een optimaal ingericht applicatielandschap dat aansluit op de wensen en behoefte van de organisatie.

Informatiemanagement (IM) als proces weet jij door te ontwikkelen en op een hoger niveau te brengen. Daarbij ben je het gezicht van ICA voor het onderwijs.

Binnen jouw aandachtgebied ontwikkel je beleid en biedt je optimale ondersteuning bij het uitvoeren van het beleid. Hierbij werk je samen met het management aan de implementatie en uitvoering van het IT-beleid binnen de gehele organisatie.

Je volgt en analyseert relevante in- en externe ontwikkelingen en weet deze te vertalen in beleidsadviezen.

Je hebt de coördinatie op het applicatielandschap en in samenwerking met de functioneel applicatiebeheerders ben je verantwoordelijk voor de informatie architectuur.

Je neemt deel aan projectgroepen en organiseert het IT-platform en de IT-jaargesprekken. Je vertaalt ontwikkelingen naar de strategie, de jaarplannen en de IT-architectuur.

Wensen en eisen van de organisatie vertaal je naar IT oplossingen en je ondersteunt bij het opstellen van een programma van eisen (PvE) en het functioneel ontwerp (FO).

Je maakt deel uit van de change advisory board (CAB) en coördineert mede de afhandeling van de wijzigingen.

Tevens ben je verantwoordelijk voor het externe relatiebeheer. Je weet de IT-dienstverleners, de branche organisaties en de collega’s bij andere MBO instellingen goed te vinden voor overleg over de ontwikkelingen van IT t.

b.v. toekomstgericht onderwijs.

Wij zoeken

Een IT professional met een afgeronde opleiding op HBO / academisch niveau met minimaal 3 jaar werkervaring binnen het vakgebied en ervaring met Office 365.

Ervaring in het beroepsonderwijs is een pré.

Je hebt een op samenwerking gerichte werkhouding, neemt initiatieven en maakt gemakkelijk verbinding met mensen.

Je hebt humor, bent daadkrachtig, kwaliteit- en resultaatgericht

Wij bieden

Het betreft een aanstelling in de functie van IT Specialist Onderwijs, in eerste instantie voor een jaar en met uitzicht op verlenging.

Het salaris bedraagt maximaal € 4779 bruto per maand (schaal 11 cao mbo) bij een volledig dienstverband.

Daarnaast kun je profiteren van o.a. een ruime verlofregeling, collectiviteitskorting ziektekostenverzekering, fietsplan, mogelijkheden tot scholing, 8% vakantietoeslag en 8,33% eindejaarsuitkering.

more information

Voor meer informatie bekijk onze bedrijfspagina (klik op ons logo bovenaan de vacature).

Solliciteren?

Solliciteer direct via onderstaande button.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld .

Solliciteren
Bij de favorieten invoegen
Verwijder van favorieten
Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
voortzetten
Aanvraagformulier