solution architect infrabedrijf meldkamers
Politie
Driebergen-Rijsenburg, NL
3 dagen geleden

Wat ga je doen?

Jij vormt de vraagbaak voor de functionele en technische eisen en wensen van de klant en je houdt rekening met de wetgeving, de technische, applicatie-, security- en netwerkarchitecturen.

Het doel is het leveren van een generiek betrouwbaar netwerk en platform dienstverlening aan het MDC. De bedachte en afgestemde technische voorstellen zullen vervolgens door het Team Architectuur Support (TAS) worden uitgewerkt en geïmplementeerd.

Jij bent het eerste aanspreekpunt bij technische verstoringen of gewenste oplossingen binnen het Regieteam Infrabedrijf Meldkamers.

Er wordt ook van je verwacht dat je de technische afhankelijkheden herkent en dat je anticipeert op veranderingen. Gedurende je werkzaamheden kom je in aanraking en houd je verbinding met de stakeholders van het MDC en infrabedrijf.

Op technisch vlak heb je contact met andere solution architecten en het management regieteam om de doelen te behalen.

Waar ga je werken?

Je gaat aan de slag bij het Regieteam Infrabedrijf Meldkamers. Hier werk je met IT-professionals die met behulp van technische productlijnen het complexe meldkamernetwerk en de platformdiensten beheren.

Je bent onderdeel van het Infrabedrijf in het Team Hosting met als focusgebied de klant MDC en LMS meldkamers. Allemaal voor de veiligheid van Nederland.

Zo weet je altijd waar je het voor doet!

Wie ben jij?

Je werkt graag samen, bent een echte verbinder en hebt een klantgerichte houding. Je kunt gemakkelijk schakelen op verschillende niveaus, zoals van organisatie en (proces)inrichting via informatievoorziening naar techniek en van strategie naar operatie.

Je beschikt over een stevige mate van impact, zelfstandigheid en overtuigingskracht. Je hebt uitstekende analytische en communicatieve vaardigheden, bent in staat om gemakkelijk een visie te vormen op informatievoorziening en hebt kennis van moderne oplossingen en technologieën.

En kunt deze oplossingen vertalen naar de bestaande operatie. Je kunt projectmatig werken, een team aansturen en bent bereid om piketdiensten te draaien.

Verder heb je :

 • een hbo-diploma in een richting met een ICT- en netwerkcomponent;
 • brede technische kennis van ICT-netwerkstructuren en oplossingen van ondere andere de werkplek (MS Office) klantomgeving en de werking van de ICT-technieken als ADSL, routering & switching netwerkverbindingen tot glasvezelkoppelingen.
 • kennis van methodieken als ITILv3, Agile en SCRUM;
 • diepgaande kennis van en ervaring met architectuurmethoden en -technieken (zoals TOGAF en Archimate).
 • Wat wij bieden

  De standplaats is Driebergen. Er is ruimte voor 1 fte. Het betreft een functie voor 36 uur per week.

  Omdat goede mensen belangrijk zijn binnen de politie investeren we in jouw toekomst. We bieden uitgebreide ontwikkelingsmogelijkheden.

  Dit betreft een vaste aanstelling met een proeftijdelijke aanstelling van één jaar.

  Verder kun je het volgende van ons verwachten :

 • een bruto maandsalaris van minimaal € 3.410, - en maximaal € 5.090, - (schaal 11 Bbp) op basis van een 36-urige werkweek;
 • 8% vakantiegeld en 8,33% eindejaarsuitkering;
 • goede pensioenregeling en betaald ouderschapsverlof ().
 • De formele functie binnen het functiegebouw van de politie is , werkterrein informatie- en communicatietechnologie.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  voortzetten
  Aanvraagformulier