Senior Assistent Accountant Audit
Flynth adviseurs en accountants
Amstelveen
5 dagen geleden

Omschrijving

Bij Flynth groeien we stevig in audit en zijn we continu op zoek naar nieuw talent. Voor onze locaties zoeken wij een senior assistent accountant audit.

Wat ga jij doen?

Als ervaren assistent accountant audit bij Flynth werk je voor klanten in het midden- en kleinbedrijf. Je bent een belangrijk onderdeel van het controleteam en je doet de dagelijkse controle voor klanten.

Je werkt dus veel bij hen op locatie. Je stelt werkprogramma’s, planningen en urenbudgetten op en zorgt ervoor dat alles soepel verloopt.

Verder begeleid je beginnende en gevorderde assistenten. Op die manier zet jij je eerste stappen richting leiding geven.

Hoe ziet je werkplek eruit?

Bij Flynth werken we deels vanuit huis en deels op kantoor of bij klanten. Flynth is jong, fris, overal dichtbij én Nederlands grootste in accountancy en advies.

Wij bieden onze klanten de hoogste kwaliteit, maar vinden onze regionale en lokale aanwezigheid net zo belangrijk.

Flynth Audit timmert hard aan de weg, wij groeien stevig en bieden volop ruimte voor ontwikkeling en doorgroei. Flynth Audit werkt voor veel verschillende klanten en industrieën : mkb, automotive, bouw en vastgoed, onderwijs en woningcorporaties.

Wij investeren in innovatie, werken datagedreven en gebruiken technologische innovaties, zoals data-analyse en procesmining.

Mogelijke standplaats locaties voor deze functie zijn :

 • Zwolle
 • Wil jij meer weten over onze locaties, collega’s en klanten? Klik dan .

  Wat bieden wij jou?

  Werken bij Flynth betekent dat je volop kansen krijgt om jezelf te ontwikkelen. Wij kijken naar jouw talenten en mogelijkheden en bieden je een goede werk-privébalans.

  Verder kun je rekenen op :

 • een marktconform salaris;
 • een contract voor bepaalde tijd voor 32 40 uur per week voor één jaar, bij wederzijds enthousiasme wordt dit na één jaar omgezet in een contract voor onbepaalde tijd;
 • een premievrij pensioen, leaseauto en een thuiswerkregeling;
 • 30 vakantiedagen per jaar op basis van 40 uur;
 • Start Flynth, ons welkomstprogramma tijdens je eerste jaar bij Flynth met trainingen en bijeenkomsten;
 • studie- en opleidingsmogelijkheden, zowel intern als extern;
 • een persoonlijk ontwikkelingsprogramma met mooie perspectieven;
 • een laptop en telefoon die je ook privé mag gebruiken.
 • Maar bovenal werk je bij Flynth in een dynamische, collegiale werkomgeving waarin we oog hebben voor elkaar en onze klanten.

  Daarin maken wij het verschil.

  Wie zoeken wij?

  Wij zoeken een senior assistent accountant audit die het beste uit zichzelf én uit ons wil halen. Verder heb je voor deze baan :

 • minimaal 2 jaar werkervaring binnen de controlepraktijk;
 • je bent bezig met je master accountancy (of hebt deze al afgerond) en je hebt de ambitie om door te studeren richting Register Accountant.
 • Een ondernemende specialist die mee kan bewegen met de dynamische markt waarin wij werken. We zijn niet bang voor nieuwe ideeën, visies en initiatieven en worden er blij van als jij die meebrengt.

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier