National Account Manager
VodafoneZiggo
Utrecht, NL
4 dagen geleden

Als aanspreekpunt voor multinationals zorgen voor de juiste oplossingen

Dit doe je voor onze klant

In deze snel veranderende wereld levert Vodafone Global Enterprise de allerbeste oplossingen voor onze strategische klanten.

Nieuwe ontwikkelingen bieden immers nieuwe mogelijkheden, of het nu gaat om mobility, fixed, cloud & hosting, unified communications of Internet of Things’-oplossingen.

Jij speelt hierin als National Account Manager een belangrijke rol. Jouw klanten behoren tot de grootste van Vodafone. Je bent verantwoordelijk voor de Nederlandse omzet van 9 Nederlands multinationals uit Noord Europa, fungeert hierbij als hun aanspreekpunt en werkt nauw samen met de Global Accountmanager.

Door jouw betrokkenheid en empathie doorgrond je de complexiteit van processen, aan zowel klant- als Vodafone-zijde. Zorgvuldig als je bent, zie je de grote lijnen, maar verlies je details niet uit het oog.

Van daaruit zorg je dat wij klanten oplossingen bieden, die passen bij hun zakelijke doelstellingen. Zoals de inzet van nieuw ontwikkelde diensten van Vodafone Global Enterprise.

Dat onze strategische klanten jouw toewijding en betrokkenheid waarderen, komt tot uiting in de relaties die je ontwikkelt en onderhoud.

Zó doe je dit

 • formuleren van strategische en operationele doelstellingen voor jouw portefeuille. Je houdt hierbij rekening met de gestelde targets
 • bepalen van accountplanning en -strategie voor de jou toegewezen portefeuille van strategische accounts. Je creëert daarmee exponentiële groei
 • proactief inzetten van nieuwe innovaties en concepten om de product- en servicemix bij jouw bestaande klanten te verhogen
 • effectief samenwerken met andere regionale teams, global accountmanagers, Solution- en Pre-Sales
 • Jij versterkt

  Het salesteam dat bestaat uit vier energieke National Account Managers en zeven Global Account Managers waakt met veel enthousiasme over de omzet van de meest Nederlandse strategische klanten van Vodafone Global Enterprise.

  Dit team - waar het geen probleem is als je jouw high heels afwisselt met gympen is van mening dat teamwork de individuele resultaten ten goede komt.

  In jouw toekomstige team heerst daarom, naast een ondernemersmentaliteit, een plezierige mentaliteit waarbij loyaliteit en teamwork belangrijk zijn : klaarstaan voor elkaar, samenwerken en samen succesvol kennis delen.

  Van jouw toekomstige manager, Michiel de Jong, krijg je veel vrijheid en ruimte om je te ontwikkelen. Zakelijk, maar ook persoonlijk.

  Nationaal, internationaal of in de breedte.

  Vodafone Group verbindt onze wereldwijde activiteiten, fungeren als een adviesraad om de consistentie en de klantentevredenheid voor meer dan 420 miljoen klanten in 30 landen te bevorderen.

  Wij innoveren voortdurend om onze manier van werken te verbeteren, onze wereldwijde standaard te zetten en onze strategische prestaties te borgen.

  Door in dienst te treden van Vodafone Group, maak je deel uit van een innovatief en snel ontwikkelende bedrijf in een digitale wereld van totale communicatie.

  Now is the time to get on board!

  We evolueren naar een echt digitaal bedrijf, hierbij maakt Vodafone Global Enterprise gebruik van de kracht van een wereldwijd netwerk, werkmaatschappijen en partnernetwerken om klanten van grote bedrijven met vertrouwen te verbinden.

  Binnen onze Carrier Services, Cloud & Hosting, Internet of Things (IoT), Product Management, Beveiliging en Verkoop / Marketing operaties verbinden en beveiligen wij organisaties in een snel veranderende wereld en versterken zij hun mensen en consumenten door middel van onze "ready business" totale communicatieoplossingen.

  Wij geloven simpelweg dat het antwoord voor elk bedrijf is om op alles voorbereid te zijn. The future is exiting, Are you ready?

  Jij hebt hét

  De toewijding en betrokkenheid om alles van jouw internationale klanten te willen weten. Je geniet van elk relatiebezoek en laat daarbij jouw nieuwsgierigheid de vrije loop.

  Je houdt van de dynamiek van een internationale omgeving en bent altijd op zoek naar de verbinding met jouw klanten. Jouw kennis van het IT-landschap stelt je in staat op strategisch niveau mee te denken met de klant en tot succesvolle oplossingen te komen.

  Je bent bekend met financiële concepten, inkooppraktijken en bedrijfsspecifieke aspecten van jouw klanten. Jouw positieve, sociale instelling straal je uit op je omgeving, wat maakt dat je een hoge gunfactor hebt.

  En dat helpt jou weer bij het behalen van alle targets. Ook heb je voor deze vacature National Account Manager bij Vodafone Global Enterprise :

 • ervaring in een internationale telecom- of IT-omgeving
 • ruime ervaring met corporate governance bij complexe organisaties in een internationale omgeving
 • ervaring met het identificeren van klantbehoeften en het ontwikkelen van innovatieve oplossingen in een internationale context
 • uitstekende kennis van de Engelse taal
 • Enjoy the benefits

  Op basis van een 40-urige werkweek kun je bij ons rekenen op :

 • Een bruto maandsalaris tussen €3518 en €5026 (basis), met groeiperspectief én een mooie bonusregeling
 • 20 vakantiedagen, met de mogelijkheid om tot 40 dagen extra verlof te kopen
 • Ook ontvang je maandelijks een Benefit Budget van 14,95% van je brutosalaris; geld opzijzetten voor je vakantie, verlofdagen sparen voor je sabbatical, extra vrije dagen kopen of het volledige Benefit Budget direct uitkeren? De keuze is aan jou!
 • Je ontvangt een tegoedbon voor een telefoon en daarbij hoort natuurlijk een Vodafone abonnement, dat je ook privé mag gebruiken
 • Als ambassadeur van onze organisatie krijg je uiteraard korting op producten van Vodafone en Ziggo
 • Met het oog op pensioen is er een premieregeling beschikbaar, plus de mogelijkheid om zelf extra bij te sparen
 • Een NS-Business Card naar keuze, waaronder de optie voor een 1e klas treinabonnement, waarmee je ook privé mag reizen
 • Ook als het tegenzit kun je gebruik maken van goede (financiële) regelingen, bijvoorbeeld bij arbeidsongeschiktheid
 • Een ambitieuze werkgever, die ziet dat wanneer jij groeit, Vodafone ook groeit. Daarom krijg je mogelijkheden tot opleiding en training, én de kans om je volgende carrièrestap(pen) binnen ons bedrijf te zetten
 • Verder ontvang je voordeel op onder andere je ziektekostenverzekering, sportabonnement, kinderopvang en meer
 • Jij doet het

  Are you in? Ben jij de National account manager bij Vodafone Global Enterprise die als toegewijd aanspreekpunt multinationals continuïteit in oplossingen biedt?

  Klik nu op de sollicitatiebutton en reageer.

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier