Werkvoorbereider BBL opleiding
Bureau Vakwerk BV
Vlaardingen, NL
10 uur geleden

Wil jij betaald worden opgeleid (bbl opleiding, mbo-niveau 4) tot bouwkundig werkvoorbereider binnen bouwbedrijf Waal Bouw?

Zie jij voor jezelf een toekomst in de bouw? Wil je werken en leren combineren? Wij bieden jou de mogelijkheid om deel te nemen aan een tweejarig leerwerktraject met erkend diploma en uitzicht op een vaste baan als werkvoorbereider bij Waal Bouw.

Een bouwkundige achtergrond is geen vereiste!

Beroepsopleiding met erkend mbo-bouwkunde niveau 4 diploma en baangarantie!

Gedurende twee jaar werk je vier dagen per week bij Waal Bouw in Vlaardingen. Een senior medewerker leert je op de werkvloer stap voor stap het vak van werkvoorbereider.

De vijfde dag heb je les van vakdocenten en word je gecoacht. Na twee jaar heb je een erkend diploma (mbo-bouwkunde niveau 4) op zak en een baan bij jouw leerwerkbedrijf Waal Bouw.

Wie ben jij?

Ervaring in de bouw is mooi meegenomen, maar zeker geen vereiste.

Wel heb je een grote interesse in het vakgebied en ben je 100% gemotiveerd om deel te nemen aan een intensief, fulltime leerwerktraject.

Je bent een leergierige doorzetter die openstaat voor (persoonlijke) ontwikkeling en verandering.

Je hebt een havo diploma of een mbo-bouwkunde niveau 3 diploma, een afgeronde mbo-niveau 4 opleiding in een andere richting dan bouwkunde of een (afgebroken) hbo-opleiding.

Van jouw toekomst in de bouw ben je overtuigd, daarom kan je goed motiveren waarom wij jou deze kans moeten bieden.

Wat bieden wij jou?

 • Een betaalde opleiding inclusief persoonlijke coaching en begeleiding;
 • Binnen twee jaar een erkend mbo-bouwkunde niveau 4 diploma op zak;
 • Een vast basissalaris terwijl je de opleiding volgt;
 • Een opleiding die aansluit op de praktijk;
 • Het vooruitzicht van een vaste baan bij jouw leerwerkbedrijf!

  Wie zijn wij?

  Bureau Vakwerk is specialist in het werven & selecteren en opleiden van professionals in de bouw en techniek. Voor een vijftal aannemers verzorgen wij een beroepsopleiding tot werkvoorbereider, uitvoerder, tekenaar / BIM-engineer en calculator.

  Voor de functie van werkvoorbereider werken we samen met Waal Bouw. Waal Bouw is een dynamische en ontwikkelend bouwbedrijf waarbij de verantwoordelijkheden diep in de organisatie liggen.

  Het bedrijf streeft naar optimale kennisdeling en maximale ontwikkelingsmogelijkheden voor de medewerkers. Het bedrijf is georganiseerd rond teams die elk verantwoordelijk zijn voor een eigen productgroep, zoals bijvoorbeeld grondgebonden woningen of hoogbouwprojecten.

  In elk team werken 20 à 25 personen o.a. bestaande uit calculatoren, werkvoorbereiders, uitvoerders en projectleiders.

  Reageer snel! We vullen nu de leerwerkplekken in! Stuur je cv met een korte motivatie naar of solliciteer direct via deze website.

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier