Project Procurement Manager
Atlas Professionals
Netherlands
11 dagen geleden

Short summary

Als Project Procurement Manager werk jij binnen een grote internationale, technische onderneming mee aan het aan het realiseren van uitdagende besturings-

en automatiseringsprojecten in de infratechniek. Jij speelt een belangrijke rol in het bouwen aan de infrastructuur in Nederland en jouw inbreng is van groot belang bij het succes van deze projecten.

Job description

Als Project Procurement Manager ben jij de enige inkoopspecialist en heb je veelvuldig contact met de projectteams, het afdelings / divisie management en de inkoopafdeling in Duitsland.

Je werkt binnen een dynamische organisatie waar afwisselend gewerkt wordt aan het realiseren van technisch hoogwaardige en betrouwbare oplossingen voor de klanten en innovatieve ontwikkelingen waarin zij inspelen op de laatste trends in de internationale Mobiliteits Markt.

Jij bent verantwoordelijk voor zowel de inkoop als de inkooporganisatie. Door jouw inbreng is de uitvoering hiervan in lijn met zowel de strategie binnen de regio als met de procurement strategie van onze client.

Daarnaast verzorg je de inkoop van goederen en diensten voor projecten. De projecten waar jij mee te maken krijgt, zijn groot, complex en afwisselend.

In het projectteam ben jij verantwoordelijk voor het opzetten en uitvoeren van het inkoopplan in lijn met de project strategie.

Je schakelt voortdurend met de directie. Door jouw commerciële instelling in combinatie met technische kennis en inkoopkwaliteiten kunnen onze projectteams erop vertrouwen dat producten / diensten op de juiste wijze, tegen optimale condities beschikbaar zijn.

Je fungeert als strategisch sparringpartner voor de business en bent van a tot z verantwoordelijk voor de gehele inkoop.

De sleutel tot succes ligt veelal in de tenderfase van de projecten. Een uitgekiende tenderstrategie en slimme partnering leiden tot onderscheidende oplossingen voor onze klanten.

Als ervaren inkoop professional vervul je daarin een centrale en verbindende rol. Samen met het projectteam streef je naar een optimaal resultaat.

Je bent in staat om meerdere projecten gelijktijdig te managen en je weet het overzicht te houden. Je schakelt makkelijk op verschillende niveaus en je bent het gewend om in multidisciplinaire projectteams te werken en je verantwoordelijkheid hierin te nemen.

Job requirements

 • Je hebt minimaal een afgeronde HBO opleiding aangevuld met NEVI 1 en 2 of gelijkwaardig;
 • Je hebt ruime relevante werkervaring in een complexe projectomgeving, bij voorkeur binnen een technische omgeving met installatie activiteiten;
 • Je bent gedreven en in staat het maximale uit jezelf te halen;
 • Je bent communicatief vaardig, analytisch en hebt de juiste ondernemersmentaliteit;
 • Je beheerst de Nederlandse en Engelse taal, beheersing van de Duitse taal is een pré;
 • Aanvullende juridische kennis is een pré, waaronder kennis van aanbestedingsprocedures en UAV-gc.
 • Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, geef ik neuvoo toestemming om mijn gegevens te verwerken en mij e-mailwaarschuwingen te sturen, zoals beschreven in neuvoo's Privacybeleid . Ik kan mijn toestemming intrekken of me op elk moment afmelden.
  voortzetten
  Aanvraagformulier