Oproepkracht Verpleegkundige Niveau 4
Amstelring
De Klinker, Amsterdam
4 dagen geleden

Functie

Als verpleegkundige niveau 4 bij De Klinker krijg je een grote hoeveelheid vrijheid, en daarmee verantwoordelijkheid. Wij hoeven je niet te vertellen wat je moet doen.

Samen met het Multidisciplinaire team ben je verantwoordelijk voor het ondersteunen van de cliënten in het dagelijkse leven en zorgen.

Vanuit een natuurlijke passie voor mensen en met veel plezier zet je je volledig in voor de bewoners en cliënten. Je weet precies waar het op aankomt : je bent hun luisterend oor, biedt hen een helpende hand als dat nodig is, en daagt hen uit om zelf dingen te blijven ondernemen.

Voor verpleegtechnische handelingen draai je je hand niet om, net als voor het schrijven van een goed zorg- of verpleegplan.

Naast een liefdevolle verpleegkundige voor onze cliënten, ben je een goede gesprekspartner voor de collega s van de andere disciplines.

De uitdaging

Wij bieden je de kans om te werken binnen een zelfstandig werkend team met collega s vanuit diverse disciplines. Daarbij hebben jullie vanuit een natuurlijke betrokkenheid oog voor elkaar.

Omdat je gestructureerd werkt en praktisch bent ingesteld bent, til je de zorgkwaliteit van het team met gemak naar een hoger niveau.

Zo geef je je kennis bijvoorbeeld door aan verzorgenden en helpenden.

Profiel

Bij De Klinker willen we alleen het beste voor de bewoners. Dat je plezier uitstraalt en liefdevol je werk doet, staat voor ons op nummer één.

Daarnaast zien we graag het volgende terug :

 • Diploma Verpleegkundige niveau 4.
 • Ervaring en / of affiniteit met de ouderenzorg.
 • Oplossingsgerichte en besluitvaardige instelling.
 • Je kunt en houdt er van om te werken met verantwoordelijkheidsgevoel.
 • Beschikbaarheid ook s-avonds en in het weekend. Incidenteel zul je nachtdiensten werken.
 • Wij bieden

  Je salaris en primaire arbeidsvoorwaarden zijn, net als overal in de zorg, ingedeeld volgens CAO VVT (FWG 45). Daarnaast bieden we goede aanvullende arbeidsvoorwaarden! Een greep uit wat we je allemaal te bieden hebben :

 • Mooie extra's zoals een chromebook, een sport- en fietsplan, en leuke personeelskortingen op verzekeringen, theater en concerten.
 • Goede scholingsmogelijkheden : Je krijgt de kans om je te specialiseren in zorgvragen en door te groeien naar hogere zorgniveaus zoals kwaliteitsverpleegkundige.
 • Geïnteresseerd

  De functie is op oproepbasis. Hebben we je interesse gewekt? Dan horen we graag van je!

 • Direct solliciteren? Klik op de button en solliciteer via onze website.
 • Meer informatie? Neem contact op met Radmer Schalkx (manager Scala en de Klinker) : 06 1841 4212 of, rschalkx amstelring.
 • nl, of neem contact op met Conny Balk : 020-7563018 of cbalk amstelring.nl.

  Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

  1053PB Amsterdam

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier