Accountmanager Publiek Domein | Weert .
koen.
utrecht, NL
2 dagen geleden

wat jij gaat doen?

Hallo netwerker! Maak jij ook zo makkelijk contact met mensen? En wil je samen met ons meebouwen aan een langdurige relatie en de verdere ontwikkeling van onze slimmeriken?

Bij koen zijn wij op zoek naar een social skilled accountmanager binnen het publiek domein. Jij haalt het beste in de mens naar boven en vindt het te gek om onze collega’s verder te helpen in hun carrière.

Samen met onze WMO- en Jeugdconsulenten, WABO vergunningverleners en bouwplantoetsers creëer je een ontwikkeltraject op maat en ga je voor hen opzoek naar de meest uitdagende opdrachten bij de diverse overheden.

Bij koen ben je een matchmaker 2.0. Een accountmanager publiek domein bij koen helpt mensen echt verder in hun carrière.

Kom jij ons team versterken?

Over de functie :

Voor een accountmanager Publiek Domein bij koen is geen dag hetzelfde. Dit geeft jou energie. Want wanneer je aan de slag gaat bij koen ben je verzekerd van een baan met veel afwisseling en vrijheid.

Jij bent verantwoordelijkheid voor je eigen netwerk van gemeenten en semioverheden. Jij bouwt mee aan de verdere loopbaanontwikkeling van onze slimmeriken.

Dankzij jou werkt een beleidsmedewerker jeugd, inkomensconsulent of een participatieconsulent aan diverse gave projecten en creëer je voor hen een ontwikkeltraject op maat.

Dit noemen wij de groeiversneller en zo help jij onze collega’s echt verder in hun carrière!

Een accountmanager publiek domein bij koen is een ster in het bij elkaar brengen van kandidaat en opdrachtgever. Jij weet als geen ander wat een jurist handhaving drijft.

Bij koen zijn wij dan ook op zoek naar een collega die weet waar het omdraait. Een collega die kan verbinden en onze slimmeriken in contact brengt met de juiste opdrachtgevers!

ben jij de kandidaat?

Je beschikt over een afgeronde hbo opleiding en bent een ster in het bij elkaar brengen van mensen. Je bent een echte netwerker en acteert het liefst in een rol met veel vrijheid en ondernemerschap.

Nieuwsgierig of twijfel je nog steeds? No worries! Ik ben per mail, WhatsApp, telefonisch of per sms bereikbaar op 0653326833 of s.

pieterse koen.com en beantwoord dolgraag al je vragen. Hopelijk tot ziens!

wat wij bieden?

 • Uiteraard uitstekende arbeidsvoorwaarden. Hierbij hoort natuurlijk een goed salaris, aantrekkelijk bonusregeling, 30 vakantiedagen en een auto die je helemaal zelf mag uitzoeken.
 • Een sociaal betrokken organisatie die voorop loopt voor jou. Bij koen helpen wij niet alleen onze professionals, maar ook jou verder in je carrière.
 • Bij koen vinden wij, naast hard werken, plezier maken ook erg belangrijk. Op elke vestiging staat dan ook standaard een tafelvoetbal en organiseren wij regelmatig leuke uitjes.
 • waar jij gaat werken?

  koen is allereerst een ontzettend leuk en energiek bedrijf. Naast hard werken vinden wij gezelligheid ook zeer belangrijk.

  Op al onze vestigingen staat dan ook standaard een tafelvoetbal en organiseren wij regelmatig leuke uitjes. Maar het zijn onze professionals waar het om draait.

  Wij brengen slimmeriken bij elkaar. En wij brengen ze verder. Wij doen er alles aan om voorop te lopen en onze collega’s verder te brengen in hun carrière.

  De juiste persoon op de juiste plek. Dat is een plek waar je kunt groeien en jezelf kan ontwikkelen.

  meer weten?

  Ben jij enthousiast geworden over de vacature? Solliciteer dan snel op deze functie. Voor vragen kun je bellen naar onderstaande contactpersoon.

  enthousiast?

  Ben jij enthousiast geworden over deze vacature? Solliciteer dan snel op deze functie.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  voortzetten
  Aanvraagformulier