Tax Manager Transfer Pricing
RSM nl
Amsterdam, Noord-Holland, Netherlands
4 dagen geleden
source : Linkedin

DIT KAN JIJ DOEN

Je bedient een brede cliëntenkring en werkt in een jong, dynamisch en sterk groeiend team met een echte hands-on mentaliteit.

Je bent betrokken bij transfer pricing projecten van het begin tot het eind. Dit maakt dat je snel kunt groeien in het opdoen van kennis en werkervaring.

Je begeleidt minder ervaren collega’s en ontvangt actieve coaching van ervaren transfer pricing professionals. Je werkzaamheden en taken zijn zeer divers en bestaan onder meer uit het houden van interviews met klanten op locatie (in binnen en buitenland), opstellen van Advance Pricing Agreements en het voeren van discussies hierover met het APA team van de belastingdienst.

Daarnaast adviseer je over transfer pricing risico’s, bijvoorbeeld in due diligence opdrachten en onderhoud je contacten met cliënten en werven van nieuwe cliënten en transfer pricing projecten.

DIT BEN JIJ

Jij bent een stevige gesprekspartner en kunt goed omgaan met uitdagingen. Jij weet door jouw flexibiliteit jouw team op een positieve manier te enthousiasmeren.

Als Tax Manager Transfer Pricing herken je jezelf in het volgende profiel :

 • Afgeronde fiscale of economische opleiding op universitair niveau;
 • Minimaal 6 jaar aan relevante transfer pricing werkervaring;
 • Nederlands is jouw moedertaal en je beschikt over uitstekende transfer pricing kennis;
 • Mondelinge en schriftelijke uitdrukkingsvaardigheid in Engels is een pre;
 • Werkervaring met het begeleiden en ontwikkelen van de minder gevorderde medewerkers en je hebt uitstekende communicatieve vaardigheden in uiteenlopende situaties, zowel mondeling als schriftelijk.
 • DIT BIEDEN WIJ

  RSM beschikt over de dynamiek van een snel groeiend bedrijf, heeft de diversiteit en kwaliteit van eigen professionals hoog in het vaandel en kent een goede werksfeer.

  Daarnaast bieden we je uitgebreide arbeidsvoorwaarden, waaronder :

 • Een goede pensioenregeling
 • Een goede werk-privé balans : Natuurlijk werken we hard, maar werken is niet het enige wat we belangrijk vinden. Samen werken we aan een goede werk-privé balans.
 • Mogelijkheid tot parttime werken : We hebben verschillende verlofregelingen, waaronder ouderschapsverlof en de mogelijkheid tot parttime werken.
 • Een goede mobiliteitsregeling : Een leaseauto / budget of reiskostenvergoeding.
 • deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier