Klantenservice medewerker, Rabobank Nederland
Randstad
Maastricht, NL
16 uur geleden

Wil jij het verschil maken voor jezelf, onze zakelijke klanten en de maatschappij? Jij kan dit verschil maken door als klantenservice medewerker passend advies te geven aan meneer Dijkstra over het afsluiten van een zakelijke rekening die net zijn eigen onderneming is gestart! Wil jij ervoor zorgen dat hij een sterke start maakt in zijn ondernemingsplan?

Dan is deze klantenservice functie bij de Rabobank in Maastricht wat voor jou!

Wat ga je doen?

Na het afronden van een goed georganiseerd opleidingstraject sta je met een gezonde dosis kennis de zakelijke klanten te woord via de telefoon en chat, lekker afwisselend! Je adviseert telefonisch klanten met vragen over betalen, sparen en verzekeren en net dat beetje meer, want jij verrast in deze klantenservice functie graag de verwachting van de klant te boven.

Dit doe je door goed te luisteren en de juiste vragen te stellen waardoor jij de ondernemers zelfverzekerd financiële keuzes kan laten maken.

Met jouw kennis inbreng weten de zakelijke klanten tot in detail hoe zij hun bankzaken moeten regelen. Je staat er uiteraard niet alleen voor en zal je binnen het team Adviseur Klantenservice Bedrijven’ komen te werken waar je zal gaan samenwerken met specialisten en teamcoaches.

Een opleidingstraject? Wat houdt dat in?

Je start dit avontuur op maandag 2 september met een fulltime 3-weekse opleidingstraject die plaats zal vinden in Eindhoven waar jij vakinhoudelijke-

en competentietrainingen zal volgen om je een vliegende start te geven in deze klantenservice functie. Binnen 3 maanden na je start zal je de WFT Schade Particulieren gaan behalen en na 6 maanden WFT Schade Zakelijk.

Gedurende deze tijd wordt je door jouw teamcoach gecoacht tot een ervaren klantenservice medewerker en door collega’s begeleid zodat je kan groeien tot een professional in de klantenservice!

Wat krijg jij ervoor terug?

 • Je behaalt gratis jouw WFT Basis, WFT Schade Particulieren en Zakelijk
 • Een werkweek van 24 tot 28 uur, 28 tot 32 uur of 32 tot 36 uur per week;
 • Startsalaris van €10,71 tijdens de opleiding, na de opleiding wordt dit €12,75! Al relevante werkervaring? Dan wordt het salaris hoger!
 • Een fulltime betaald opleidingstraject van 3 weken waarbij je word opgeleid tot professional;
 • Wat bieden wij nog meer?

  Het kantoor is gevestigd bij het Centraal Station en een paar minuten lopen vanaf het centrum. Dit is natuurlijk handig wanneer je je lunch vergeten bent en trek hebt in een patatje van die ene patatkraam.

  Het kantoor is geopend maandag tot en met vrijdag van 08.00 tot 18.00 uur, waardoor jij flexibel jouw rooster kan inplannen.

  Wij vragen van jou

 • Minimaal een MBO-4 diploma op zak;
 • Tijdens je start in het bezit zijn van WFT basis;
 • Een aantal jaar ervaring in een dienstverlenende baan;
 • Oprechte interesse in het vak en de klanten
 • Meer weten of solliciteren?

  Als onderdeel van de sollicitatie procedure ga jij deelnemen aan het Experience Event op 22 juli of 6 augustus van 11.00 uur tot 13.

  30 uur op locatie in Eindhoven of Maastricht waar je een rondleiding krijgt op de afdeling en mee gaat luisteren met een toekomstige collega.

  Dit allemaal om jou een goed beeld te schetsen van waar jij zal komen te werken!

  Als je nu denkt : "Het is tijd voor Rabobank, een bank met een aandeel in elkaar en ideeën om samen sterker te worden", solliciteer dan op de vacature als klantenservice medewerker klantenservice bij de Rabobank.

  Dit doe je door je CV te uploaden en een korte, persoonlijke motivatie mee te sturen. Misschien werk jij dan binnenkort als klantenservice medewerker bij de Rabobank in Maastricht.

  Uiteraard staat deze vacature open voor zowel mannen als vrouwen.

  Rabobank team

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier