Werkvoorbereider Renovatie
Van Wijnen
Rosmalen, Noord-Brabant
1 dag geleden

Van Wijnen Rosmalen B.V.

In onze vestiging in Rosmalen profiteer je van het beste van twee werelden. Enerzijds bij één van de grootste specialisten van het land met alle mogelijkheden om jezelf verder te ontwikkelen.

Anderzijds bij een hechte club mensen uit de streek. De taal is lokaal, de sfeer is lokaal, de humor is lokaal : er wordt veel gelachen in Rosmalen.

Korte lijnen, efficiency, inventiviteit, maatwerkoplossingen : daar houden we van en onze klanten ook. Het maakt ons trots dat we zo kunnen bijdragen aan iets goeds voor de leefomgeving en economie van Rosmalen.

Daarnaast heeft Van Wijnen het keurmerk World-class Workplace van Effectory en behoort tot de beste werkgevers van Nederland. Daar zijn we trots op.

Wat je doet :

Voor onze vestiging in Rosmalen zijn wij op zoek naar een werkvoorbereider renovatie : een leuke job met veel kansen en uitdagingen.

In een bevlogen team geef jij verdere inhoud aan deze groeiende tak van sport; de veranderende klantvraag in de verduurzaming en renovatie van bestaande woningen.

Je levert een bijdrage in het voortraject en tijdens de uitvoeringsfase gebruik je de kennis uit het voortraject om de projecten tot een goed eindresultaat te brengen.

Daarbij staat een tevreden eindgebruiker en opdrachtgever voorop. Bouwen aan ruimte voor een beter leven, dat is waar het om draait.

 • Je bent in staat om actief te schakelen tussen betrokken partijen;
 • Je voelt je betrokken bij en verantwoordelijkheid voor het project waar jij aan werkt;
 • Je hebt kennis van de actuele ontwikkelingen in jouw vakgebied en past dit toe op jouw projecten;
 • Je bent alert op verbetering, zowel projectmatig als organisatorisch;
 • Je bent goed in het plannen en organiseren van jouw project en kan daarin de voortgang bewaken;
 • Je durft zwakke plekken te analyseren en komt met concrete actiepunten;
 • Je beschikt over een ruime blik en bent creatief in jouw aanpak;
 • Je bent een teamspeler.
 • Wat je krijgt :

  Wat je overal binnen Van Wijnen proeft, is de ambitie en bevlogenheid van uiteenlopende specialisten die samen iets bijzonders willen neerzetten.

  Mensen die elkaar vanuit hun eigen discipline niet alleen aanvullen maar ook inspireren om out-of-the-box te denken. De saamhorigheid is groot, binnen en buiten het werk.

  Er wordt formeel en informeel veel georganiseerd, personeelsverenigingen zijn erg actief, partners en gezin worden niet vergeten.

  We geven je de ruimte om naast het werk maatschappelijk bezig te zijn. Bovendien geven we je alle ruimte om jezelf te ontwikkelen met behulp van opleidingen, workshops en coachingstrajecten.

  Samen bouwen aan ruimte voor een beter leven?

  Als jij er van overtuigd bent dat jij een bijdrage aan onze ambities kan leveren, kom dan in actie. Reageer via onderstaande button solliciteer nu’.

  Voor meer informatie over de functie kun je contact opnemen met Manouk de Witt, op telefoonnummer 073-521 90 14.

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier