Allround Tegelzetter
VNOM | Bemiddelaar in de techniek
Rotterdam, Zuid-Holland
3 dagen geleden
source : RotterdamVacatureBank.nl

Voor een vooraanstaande opdrachtgever ben ik met spoed op zoek naar een Allround Tegelzetter! Als Allround Tegelzetter heb jij ervaring binnen alle facetten van de bouw, zo ben jij straks werkzaam in de nieuwbouw, renovatie of mutatie.

Natuursteen, marmer, graniet, vierkant of rechthoekig; jij bent bekend met alle soorten en maten wand- en vloertegels. Jij levert vakwerk af en hebt oog voor detail, naast een schat aan ervaring beschik jij ook over een groot verantwoordelijkheidsgevoel.

Intern hangt er een goede werksfeer, en gezelligheid vor

Enthousiast geworden na het lezen van de functieomschrijving? En beschik jij over twee rechterhanden, heb jij passie voor het vak en kun je zowel zelfstandig uit de voeten als goed samenwerken?

 • Neem dan snel contact op met mij! Zorg er wel voor dat jij voldoet aan onderstaande eisen : Jij beschikt over relevante diploma's of aantoonbaar werkervaring;
 • Jij beschikt over een rijbewijs, een auto is een prà ;Je bent in het bezit van een VCA certificaat (of bereid om deze via ons te behalen).

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier