Vrachtwagenchauffeur
Ruimbaan Uitzendbureau
Alphen a
8 dagen geleden

Vrachtwagenchauffeur

Regio Alphen a / d Rijn, De Ronde Venen, Overig 33-40 uur LBO, MAVO, VMBO , MBO, HAVO, VWO Transport , Overig Zit jij graag de hele dag achter het stuur en wil jij iets van Nederland zien?

Dan is dit de ideale vacature voor jou! Voor diverse opdrachtgevers in de omgeving van Alphen aan den Rijn zijn wij op zoek naar vrachtwagenchauffeurs binnenland.

Het betreffen diverse functies voor langere tijd voor zowel dagritten als nachtritten.

Heb je voorkeur? Geef dit dan duidelijk aan in je sollicitatie.

Vereisten :

 • Je bent in het bezit van Code 95.
 • Je bent in het bezit van rijbewijs C of CE.
 • Je beschikt over ervaring in een soortgelijke functie.
 • Je hebt geen 9 tot 5 mentaliteit.
 • Solliciteer direct!

  Voornaam* Achternaam* Telefoonnummer* E-mailadres* Ik wil graag contact met* CV uploaden Je motivatie of ruimte voor opmerkingen In het kader van je sollicitatie en eventuele dienstverband verwerken wij jouw persoonsgegevens.

  Wij gaan hier zorgvuldig en vertrouwelijk mee om. Meer hierover kun je lezen in ons privacy statement. Om actief naar een geschikte baan voor je te kunnen zoeken willen we je toestemming vragen om deze gegevens te mogen verwerken en aan evt.

  derden, waaronder opdrachtgevers, te verstrekken.

  Step 2
  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, geef ik neuvoo toestemming om mijn gegevens te verwerken en mij e-mailwaarschuwingen te sturen, zoals beschreven in neuvoo's Privacybeleid . Ik kan mijn toestemming intrekken of me op elk moment afmelden.
  voortzetten
  Aanvraagformulier