Werkvoorbereider / Calculator Bouw
Correct Bouw en Afbouw
Roermond, Nederland
11 dagen geleden
source : Jobsonline

Correct is meer dan een stukadoorsbedrijf. Correct Bouw en Afbouw doet de complete afwerking na een renovatie of verbouwing : Bouwwerkzaamheden, stucwerk, tegelwerk, vloeren en schilderwerk.

Correct zorgt voor de complete planning en uitvoering.Opdrachtgevers vinden het prettig als ze bij een verbouwing, renovatie of nieuwbouw één aanspreekpunt hebben.

Omdat we dan alles onder controle hebben, kunnen we garanderen dat het goed afgewerkt wordt en op de afgesproken datum gereed is.

Werkvoorbereider / Calculator Bouw : Wij zoeken een Werkvoorbereider Bouw die deze functie combineert met diverse werkzaamheden.

Voor deze functie zoeken wij iemand met een x-tal jaren bouwervaring in een soortgelijke functie die het inzicht heeft zich te willen blijven ontwikkelen.

Bij Correct Bouw en Afbouw wordt de eerste stap als werkvoorbereider gezet in de buitendienst. Een ander deel van dit werk bestaat uit de werkvoorbereiding Projecten Bouw.

Functie eisen : - Heeft de Middenkader opleiding bouwkunde niveau 4 gevolgd of is nu net afgestudeerd.- Bij voorkeur enkele jaren werkervaring in soortgelijke functie.

stage ervaring)- Uitstekende beheersing van Nederlands, Duits en Engels.- Woonachtig in een straal van 25 km omgeving Roermond.

 • Werktijden : 07.00-16.00, ook eventueel avonduren of zaterdagen.- Uitstekende automatiseringskennis van Bouw. Takenpakket : -
 • Bezoeken particulieren als voorbereiding op de offertes- Project aanvragen beoordelen (laten) calculeren- Onderhandelingen voeren project-

  opvolging- Werkvoorbereiding contact met leveranciers, ZZP-ers, planning eigen personeel- Opleveren van werk- VCA opvolgen / vol leidinggeven Wij bieden : -

  Een ingewerkt team bij Correct die U bijstaat met adm. en juridische ondersteuning in een informele sfeer- Baan 37,5 uur per week of meer-

  Een passend salaris volgens cao- Prima secundaire arbeidsvoorwaarden zoals pensioenregeling.- Studie mogelijkheden- Soort dienstverband : Voltijd-

  Een MKB bedrijf met goede naam en faam in de omg. van Roermond Solliciteren : Je reactie stuur je naar : info correctbouwenafbouw.nl

  Step 2
  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, geef ik neuvoo toestemming om mijn gegevens te verwerken en mij e-mailwaarschuwingen te sturen, zoals beschreven in neuvoo's Privacybeleid . Ik kan mijn toestemming intrekken of me op elk moment afmelden.
  voortzetten
  Aanvraagformulier