Accountant (32 - 40 uur)
Flynth adviseurs en accountants
Groenlo, NL
2 dagen geleden

Omschrijving

Flynth is Nederlands’ grootste adviseur en accountant voor het midden- en kleinbedrijf. Wij zijn er voor de ondernemer én de onderneming in alle levensfases.

Als Accountant bij Flynth ga je op basis van de jaarrekening en actuele cijfers de optimale route uitstippelen voor de klant, gericht op de toekomst.

Je bent voor onze klant adviseur, deskundige sparringpartner en vertrouwenspersoon. En voor al onze locaties zijn wij continu opzoek naar nieuwe collega’s!

Wat ga je doen?

Als Accountant ga je graag het gesprek aan met ondernemers. Je weet alle ins en outs over de jaarrekening, maar kijkt ook graag samen vooruit.

Op basis van de jaarrekening en actuele cijfers help je de optimale route uit te stippelen. Kortom, als accountant ga je :

 • Kansen signaleren om de ondernemer te voorzien in gevraagd en ongevraagd advies.
 • Evalueer en bespreek je de jaarrekeningen.
 • Begeleid en stimuleer je het team van assistent accountants in ontwikkeling.
 • Assisteer je klanten bij de geautomatiseerde aspecten van hun financiële administratie.
 • We werken voor kleine en middelgrote bedrijven, maar ook voor specifieke klanten zoals agro-ondernemers. Bij Flynth kan je de keuze maken om voor mkb- én agroklanten aan de slag te gaan of voor één van deze sectoren.

  Hoe ziet je werkplek eruit?

  Bij Flynth adviseurs en accountants werken we deels vanuit huis en deels op kantoor. Je hebt een vaste standplaats, maar het kan voorkomen dat je locatie overstijgend werkt.

  Flynth heeft locaties door het hele land en daarmee zijn er altijd collega’s bij jou in de buurt die voor je klaar staan.

  Onze klanten bedien je natuurlijk niet alleen. Met zo’n 1600 collega’s staan wij altijd klaar voor onze klant. Om kennis te delen, van elkaar te leren en samen te groeien, zijn we veel in contact met verschillende collega’s.

  Omdat we geen partnerstructuur hebben, kunnen we mede hierdoor investeren in de kwaliteit van onze dienstverlening en in de opleiding van onze medewerkers.

  Zo kunnen we samen altijd het beste advies aan onze klanten geven.

  Mogelijke standplaatslocaties voor deze functie zijn : , , of maar ook voor onze andere locaties hebben wij mogelijkheden!

  Wil jij meer weten over al onze locaties, collega’s en klanten? Klik dan .

  Wat bieden wij jou?

  Werken bij Flynth betekent dat je volop kansen krijgt om jezelf te ontwikkelen. Wij zetten sterk in op duurzame inzetbaarheid.

  Niet alleen door te kijken naar jouw talenten en mogelijkheden, maar ook door je een goede werk-privébalans te bieden. Zo kan je bij Flynth zelf invulling geven aan de werktijden, mede door deels thuis te werken.

  Verder kun je onder meer rekenen op :

 • Een marktconform salaris.
 • Een contract voor bepaalde tijd voor 32 40 uur per week voor één jaar, bij wederzijds enthousiasme wordt dit na één jaar omgezet in een contract voor onbepaalde tijd.
 • 32 vakantiedagen per jaar op basis van 40 uur.
 • Een premievrij pensioen, reiskostenregeling en een thuiswerkregeling.
 • Een onboardings programma tijdens je eerste jaar bij Flynth met trainingen en bijeenkomsten.
 • Je eigen performance coach.
 • Een laptop en telefoon die je ook privé mag gebruiken.
 • Maar bovenal werk je bij Flynth in een fijne, collegiale werkomgeving waarin we oog hebben voor elkaar en onze klanten. Daarin maken wij het verschil.

  Wie zoeken we?

  Voor deze functie ben je niet alleen cijfermatig sterk maar ben je ook communicatief sterk. Je werkt immers met cijfers én klanten.

  Verder heb je voor deze baan :

 • In het bezit van je post-hbo AA en sta je ingeschreven in het register bij de Koninklijke Nederlandse Beroepsorganisatie voor Accountants (NBA).
 • Een ondernemende specialist die mee kan bewegen met de dynamische markt waarin wij werken. We zijn niet bang voor nieuwe ideeën, visies en initiatieven en worden er blij van als jij die meebrengt.
 • deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier