Accountmanager binnendienst
Ostermann
Nijverdal, Nederland
5 dagen geleden
source : Jobsonline

OSTERMANN groeit en groeitAls expanderende groothandel in Europa zijn wij regelmatig op zoek naar nieuwe medewerkers en collega’s op administratie, verkoop, techniek, magazijn en logistiek in de verschillende vestigingen in Europa.

Meer dan werkDoor de combinatie van dienstverlening voor de vakman en moderne technologie maken de dagelijkse werkzaamheden bij OSTERMANN altijd weer interessant en uitdagend.

Goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden, een prettige werkplek, personeelsfeesten en de mogelijkheden om verder te leren maken OSTERMANN tot een prettige werkgever.

Maatschappelijk Verantwoord OndernemenVoor ons betekent MVO dat wij naast het streven naar winst (profit) ook rekening houden met het effect van onze activiteiten op het milieu (planet) en dat wij oog hebben voor menselijke aspecten binnen en buiten onze organisatie (people).

Het gaat er om een balans te vinden tussen people, planet en profit.VacaturesAccountmanager binnendienstSamengevat- Marktleider in het versturen van kantenband en meubelbeslag- Meer dan 45.

000 artikelen voor keuken-, meubel- en interieurbouw- Eigen werkplaats voor confectie kant-en-klaar op maat- 450 medewerkers- 8 Europese vestigingenUw contactpersoon : Erik Sambros DirecteurTelefoon : +31 (0) 548 620 606 E-MAIL STUREN (mailto : e.

sambros ostermann.eu?subject Sollicitatie%20via%20Jobsonline.nl)

deze vacature melden
checkmark

Thank you for reporting this job!

Your feedback will help us improve the quality of our services.

Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
Doorgaan
Aanvraagformulier