Bouwkundig projectleider
TalentScoutZ
Eindhoven, NL
5 dagen geleden
source : Joof.nl

Clubprofiel Onze klantrelatie is een succesvolbouwbedrijf in de regio Eindhoven met een goede reputatie en staanhoog aangeschreven in de bouw.

Deze club werd in 1926 opgericht enheeft zich als familiebedrijf generaties later ontwikkeld tot eenonafhankelijke middelgrote multidisciplinaire vastgoedondernemingen projectontwikkelaar, die met name actief is in de regioZuidoost-Brabant.

Hun skills liggen niet alleen op het gebied vanbouwen. Bouwen is hun natuur, maar hun passie is creëren. Zijbouwen niet slechts met de focus op het bouwen op zich.

Zij bouwenmet de focus op de waarde van het eindproduct voor deeindverbruiker. Dit geldt voor de projecten op het gebied vanwoningbouw, utiliteitsbouw, maar ook service en onderhoud.

De rodedraad door al hun disciplines is dat de klant het uitgangspunt is.Met 70 vaste medewerkers vormen ze een hecht team in een openbedrijfscultuur.

 • Vanwege positieve ontwikkelingen zijn wij voordeze onderscheidende organisatie op zoek naar een SeniorProjectleider Service & Onderhoud voor een nieuw label binnende bouwgroep van deze succesvolle ;
 • Jouw positie in het veld AlsSenior Projectleider Service & Onderhoud bij dit familiebedrijfben jij verantwoordelijk voor het snelst groeiende onderdeel van deorganisatie.

  Je ziet toe op een optimale uitvoering op het gebiedvan techniek, planning, kwaliteit, veiligheid en organisatie voorde toegewezen Service & onderhoud projecten.

  Vanzelfsprekendbewaak je ook de financiële resultaten. Je stelt betalingsschema’sop en je bent verantwoordelijk voor de voortgangs- enkostenbewaking, inclusief risicobeheersing.

  Daarnaast geef jeleiding aan jouw projectteam. Kortom een uitdagende afwisselendefunctie binnen een bouwbedrijf dat is gespecialiseerd in exclusievebouw.

 • Transfereisen Minimaal een afgeronde HBO opleiding richtingBouwkunde en minimaal 5 jaar ervaring als Projectleider Service& Onderhoud;
 • Aantoonbare ervaring van preventief onderhoud enenergetische verbeteringen op gebied panden en woonhuizen; Je bentgewend om procesmatig te werken en hebt een passie voor de bouw;
 • Jebent ondernemend, resultaatgericht, klantgericht hebt aantoonbareervaring in een leidinggevende rol; Je beschikt overcommunicatieve-, coachende- en leidinggevende vaardigheden;
 • Strategisch- en analytisch denken en uitvoeren en hebt een sterkontwikkelde helikopterview; Je bent een teambuilder die het besteuit uw team weet te halen.

 • Voorwaarden spelerscontract Uitstekendeprimaire en secundaire arbeidsvoorwaarden conform de Bouw &Infra-cao (UTA-medewerkers);
 • Een leuke, afwisselende enverantwoordelijke functie binnen een jonge en dynamischewerkomgeving met korte lijnen; Veel vrijheid en eigenverantwoordelijkheid;
 • Verantwoordelijk voor het snelst groeiendeonderdeel van de organisatie; Verantwoordelijk voor de club enwaarin je de aanvoerder in het veld bent binnen een ervaren enprofessioneel team.

  Solliciteer direct voor een mooietransfer.

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier