Ploegchef Productie
Agristo
Tilburg, Nederland
6 dagen geleden

Je doorloopt een volledig uitgewerkt intern opleidingsprogramma binnen productie. Zo raak je vertrouwd met onze processen en procedures.

Je coördineert en organiseert efficiënt de dagelijkse activiteiten zodat productieplanningen succesvol uitgevoerd en afgewerkt kunnen worden.

Dankzij jouw opleiding en interesse voor techniek volg je de goede operationele werking van de productie verder op en ben je in staat om storingen en problemen te verhelpen en / of een correcte analyse van grotere technische storingen terug te koppelen aan de technische dienst.

Je werk op constructieve wijze samen met andere afdelingen zoals o.a. Technische Dienst, Inpak, Supply Chain en Kwaliteit.

Je beschikt over een MBO+ niveau en bij voorkeur over een VAPRO-B diploma en beschikt over ervaring in een foodomgeving.

MS Office heeft voor jou geen geheimen en dankzij je affiniteit met computerprogramma’s krijg je vlot nieuwe pakketten onder de knie.

Je kan je professioneel uitdrukken in het Nederlands, zowel gesproken als geschreven.

Buiten jouw eigen werkzaamheden ben je een van de aanspreekpunten in geval van calamiteiten.

Ervaring met ERP- en / of MES-pakket is een sterke troef!

Een uitdagende functie binnen een ambitieus en groeiend familiebedrijf. Er is veel ruimte voor eigen initiatieven waarmee je resultaat kunt boeken.

Tevens zijn er veel ontplooiingsmogelijkheden en biedt Agristo jou een aantrekkelijk pakket aan arbeidsvoorwaarden :

 • Je ontvangt een marktconform salaris, 22 vakantiedagen, 9 feestdagen en 4,25% eindejaarsuitkering;
 • Een goede pensioenregeling met een lage eigen bijdrage;
 • Iedere week vers fruit;
 • Een mooi kerstfeest, hier- en daar een attentie om je te bedanken en een hele leuke groep collega’s die altijd voor je klaar staan.
 • deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier