Secretaresse Aansprakelijkheid, Schade en Verzekeringen
Dirkzwager legal & tax
Arnhem, NL
2 dagen geleden

Wat ga je doen?

Als secretaresse ben je de steun en toeverlaat van diverse advocaten op de sectie Aansprakelijkheid, Schade en Verzekering.

Je ondersteunt de advocaten zoveel mogelijk, waardoor de werkzaamheden uiteenlopend zijn. Je werkzaamheden bestaan onder andere uit bellen met cliënten, advocaten en gerechtelijke instanties, agendabeheer en het bewaken van termijnen.

Ook het uitwerken van brieven, adviezen en processtukken, het versturen van e-mails en het aanmaken en beheren van dossiers behoren tot de werkzaamheden van het secretariaat.

Waar ga je werken?

Je gaat aan de slag op de sectie Aansprakelijkheid, Schade en Verzekering. De landelijk opererende sectie heeft vooral verzekeraars en assurantiemakelaars als cliënt.

De groep advocaten binnen de sectie waarvoor je gaat werken is gespecialiseerd in aansprakelijkheids- en verzekeringsrecht, met een focus op beroepsaansprakelijkheid, bestuurdersaansprakelijkheid, en verzekeringsrechtelijke geschillen.

Zij zijn veelvuldig betrokken bij omvangrijke internationale geschillen. Samen met je duo-partner-secretaresse werk je voor 3 advocaten en binnen de sectie zijn in het totaal 9 secretaresses werkzaam.

Wie ben jij?

Je hebt een afgeronde secretariële opleiding (minimaal MBO / MBO+). Je beschikt over goede mondelinge en schriftelijke vaardigheden en beheerst het Nederlands uitstekend en het Engels goed.

Aantoonbare ervaring in de advocatuur en meer specifiek ervaring met het indienen van processtukken en het beheer van de (digitale) rol van rechtbanken en gerechtshoven is zeker een pré.

Je weet van aanpakken en bent betrouwbaar.

De vaste werkdag is in ieder geval woensdag, de andere werkdagen kunnen in overleg worden bepaald.

Heb jij goede kennis van de programma’s binnen het Microsoft Officepakket en ben jij handig met diverse andere applicaties?

Zie jij jezelf verder als ordelijk, discreet, kwaliteitsgericht en representatief? En heb je een proactieve en dienstverlenende instelling?

Dan maken wij graag kennis met je.

deze vacature melden
checkmark

Thank you for reporting this job!

Your feedback will help us improve the quality of our services.

Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
Doorgaan
Aanvraagformulier