Calculator / Sales Engineer.
STC Groep BV
Oosterhout , Netherlands
2 dagen geleden

Functieomschrijving :

Voor onze opdrachtgever in Oosterhout zijn wij op zoek naar gemotiveerde Hoofdmonteurs / Eerste monteurs. Het bedrijf houdt zich bezig met het ontwikkelen en produceren van automatiseringsoplossingen en aandrijfconcepten die internationaal worden toegepast.

Dit doen ze onder andere voor transportbandsystemen, containerkranen, industriële kranen en attractieparken.

Werk :

Als Calculator / Sales Engineer voor de commerciële binnendienst ben je verantwoordelijk voor de pre-engineering aan de hand van klantvragen, je werkt vraagstellingen uit in een calculatie en je verkoopt aandrijfconcepten en technische oplossingen.

Daarnaast maak je commerciële en technische aanbiedingen en onderhoud je het contact met leveranciers en onderaannemers.

Het beoordelen van offertes voor deze onderaannemers en het overdragen van opdrachten aan de afdeling engineering behoort ook tot jouw takenpakket.

Gevraagd wordt : Competenties :

Competenties :

Je hebt een diploma HBO-elektrotechniek

Bij voorkeur heb je ook eerst een relevantie MBO opleiding gevolgd

Je hebt kennis van aandrijftechniek

Je bent in het bezit van een rijbewijs B

Je beheerst de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift

Je hebt een goede kennis van MS Office

Je denkt oplossingsgericht en gaat een uitdaging niet uit de weg

Onze opdrachtgever biedt een marktconform salaris, goede secundaire arbeidsvoorwaarden, opleidings- en doorgroeimogelijkheden, werken in een dynamisch, hecht en gezellig team.

Geboden wordt :

Heb je interesse in de bovenstaande functie? Bel dan naar 0497-337589 voor meer informatie of stuur je cv met motivatiebrief en salarisindicatie naar Tommy stcgroep.nl.

Contactpersoon : Tommy

Solliciteren
Bij de favorieten invoegen
Verwijder van favorieten
Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
voortzetten
Aanvraagformulier