Calculator/ werkvoorbereider afbouw
continu
Zwijndrecht, NL
2 dagen geleden

Calculator / werkvoorbereider afbouw

Heb jij al enige jaren werkervaring in de rol van calculator / werkvoorbereider en ben je toe aan een nieuwe uitdaging waar jij je kan specialiseren binnen een onderdeel van de bouw?

Dan kom ik graag in contact met jou!

Deze middelgrote onderaannemer is een familiebedrijf, en er wordt gewerkt in een klein team, waar je met jouw collega calculator / werkvoorbereiders (drie in totaal) regelmatig spart over de projecten die er lopen.

Je zal je bezighouden met het voorbereiden en calculeren van diverse projecten binnen o.a. de nieuwbouw (woningbouw / utiliteit) en je staat in direct contact met de directie.

Als calculator / werkvoorbereider ben je onder andere verantwoordelijk voor de algehele inkoop van materialen, het opvragen van offertes, uitbrengen van offertes, contact onderhouden met (onder) aannemers / leveranciers / uitvoering, berekenen van minder-

meerwerk, het coördineren van het project, het bewaken van de voortgang van het project en de algehele planning daarvan.

Binnen dit leuke bedrijf heerst een informele sfeer, met korte lijnen, waarbij je nauw samenwerkt met de directieleden van het bedrijf.

Er heerst een familiaire sfeer, gezien het bedrijf een familiebedrijf is. Naast dat er hard gewerkt wordt, is er ook tijd voor een grapje en een gezellig praatje en wordt er voor het personeel ook regelmatig iets georganiseerd.

 • Spreekt bovenstaande tekst je aan en beschik je over de volgende eisen? Dan zijn wij op zoek naar jou!
 • Voor de functie van calculator / werkvoorbereider beschik je over :

 • Een afgeronde MBO / HBO Bouwkunde opleiding;
 • Praktisch ingesteld en ervaring in een soortgelijke rol bij een aannemer;
 • Enkele jaren werkervaring in de rol van werkvoorbereider;
 • De ambitie om je te specialiseren;
 • Besluitvaardig, communicatief vaardig, ondernemend ingesteld en secuur;
 • Je bent goed in het werken in teamverband, maar kunt ook goed alleen aan de slag.
 • Continu is een technisch intermediair in de bouw en bemiddelt in vaste banen. Het betreft een vacature waarbij het de bedoeling is dat je de vaste kern van het bedrijf komt versterken.

  Salaris en voorwaarden

 • Er worden goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden geboden volgens Bouw CAO (incl. BPF Pensioen).
 • Salaris conform UTA CAO : 2.500 - 3.500 afhankelijk van ervaring
 • Dit landelijk opererende bedrijf is actief in de afbouw en bestaat ruim veertig jaar en is nog steeds een familiebedrijf.

  Er werken circa 150 medewerkers (binnen / buiten) en het huidige team van calculators / werkvoorbereiders bestaat uit drie andere collegas.

  De directie hecht grote waarde aan de klik met een persoon, en daarom is het belangrijk dat je beschikt over een open karakter, een mate van zelfstandigheid, communicatief vaardig en dat je zelfverzekerd bent.

  Het is een moderne organisatie die ook werkzaam is met BIM. Het is overigens geen vereiste dat je al kan werken met BIM, maar dat je bereid bent om dit te leren.

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier