Verzorgende IG Cicero Residentie Maastricht (20-32 uur per week)
Cicero Zorggroep
Brunssum, Limburg
4 dagen geleden

Wat ga je doen?

Jij bent een verzorgende IG die passie heeft voor ouderen en ervan houdt nauw contact met hen te hebben. Daarom is werken op onze kleinschalige woonlocatie perfect voor jou!

Je werkdag ziet elke dag er weer anders uit. Je verzorgt en begeleidt onze cliënten op basis van een zorgleefplan, en je weet hierin elke dag jouw werkzaamheden af te stemmen op de behoeften van de individuele cliënt.

Persoonlijke zorg en aandacht geven aan onze cliënten staat dan ook centraal. Samen met je collega’s zorg jij voor een fijne en veilige woonomgeving voor onze cliënten!

Waar kom je te werken?

Cicero Zorggroep is een toonaangevende en vernieuwende Zuid-Limburgse ondernemer, die ouderen en mensen met een beperking ondersteunt om hun leven op een zinvolle en zo zelfstandig mogelijke manier vorm en inhoud te geven.

Cicero Zorggroep levert cliëntgerichte, kwalitatief hoogstaande intra-, semi-, en extramurale zorg en diensten aan zo’n 2.

500 cliënten, vanuit diverse zorglocaties in Zuid-Limburg. De 2.200 medewerkers en 800 vrijwilligers zijn aanspreekbaar op de kernwaarden : vriendelijk, vertrouwd en vakkundig.

Gelegen in een gezellige woonwijk in Amby biedt Cicero Residentie een fijne en veilige kleinschalige woonomgeving, waar onze cliënten prettig kunnen wonen zoals zij dat zelf graag willen.

Zorg is altijd in de nabijheid, 24 uur per dag. Cicero Residentie biedt plek aan zo’n 20 bewoners. De omgeving is parkachtig, geschikt om lekker te wandelen en toch dicht bij het gezellige centrum van Amby.

Wat vragen wij van jou?

 • Jij hebt minimaal een diploma Verzorgende IG (niveau 3) op zak.
 • Je hebt een groot verantwoordelijkheidsgevoel, je bent empathisch en hebt liefde voor de ouderenzorg.
 • Jij gaat zorgvuldig om met complexe zorgsituaties.
 • Je weet iedere cliënt op zijn of haar gemak te stellen. Wonen en welzijn staat bij jou voorop.
 • Je bent in staat om zowel zelfstandig als in teamverband goed te functioneren.
 • Je bent flexibel ten aanzien van werkdagen (maandag t / m zondag) en werktijden (je werkt alle diensten, zowel vroege-, late-, als nachtdiensten).
 • Wat bieden wij jou?

  Het betreft een aanstelling voor onbepaalde tijd. De functie wordt gehonoreerd volgens CAO VVT Verpleeg-, Verzorgingshuizen en Thuiszorg in functiegroep 40 (minimaal € 2007,97 bruto per maand en maximaal € 2.

  971,05 bruto per maand op basis van 36 uur per week). Inschaling vindt plaats op basis van opleiding en ervaring. Voor het overige zijn de arbeidsvoorwaarden conform de CAO VVT van toepassing.

  Kandidaten dienen bij indiensttreding een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) te overleggen. Daarnaast wordt een uitvraag gedaan bij de laatste werkgever in het kader van de vergewisplicht (na aanname) en worden originele relevante diploma's gecontroleerd.

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier