Monteur Elektro Industrie
STC Groep BV
Den BoschNoord-Brabant
12 dagen geleden

Monteur Elektro Industrie

Functieomschrijving :

Voor onze opdrachtgever in Den Bosch zijn wij op zoek naar een Monteur Elektro Industrie, zowel nationaal als internationaal.

Onze opdrachtgever is een gespecialiseerde onderneming die complete industriële automatiseringsprojecten ontwerpt, programmeert, installeert en onderhoudt.

Werkzaamheden :

Je beheert de elektrotechnische installaties en voert preventief en correctief onderhoud uit aan de installaties. Daarnaast houd je jezelf bezig met het up-

to-date houden van besturingssystemen en meet- en regelsystemen. Het opbouwen en bedraden van bedieningskasten, besturingspanelen en voedingsverdelers is geen onbekend terrein voor je, evenals het controleren en testen van schakelkasten voordat deze naar de opdrachtgever gaan.

Overige taken zijn het bekabelen en aansluiten van complete besturingsinstallaties en het op locatie testen van deze elektronische installaties.

Gevraagd wordt : Competenties :

Competenties :

Een afgeronde MBO niveau 4 opleiding richting elektrotechniek, industriële automatisering of mechatronica.

Besturingstechniek en software wekken je interesse.

Je hebt kennis van Siemens S7 en andere PLC besturingen of bent bereid om dit te leren.

Je bent gedreven om jezelf te ontwikkelen in je vakgebied

Je werkt graag in teamverband, maar kan ook goed zelfstandig te werk gaan

Je bent analytisch sterk en je werkt oplossings- en resultaatgericht.

Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging? Onze opdrachtgever biedt een mooie baan aan waarin je kunt doorgroeien naar een hoger niveau elektromonteur industrie!

Geboden wordt :

Heb je interesse in de bovenstaande functie? Bel dan naar 0497-337589 voor meer informatie of stuur je cv met motivatie en salarisindicatie naar Spellen stcgroep.nl

Locatie : Den Bosch

Sjimmie Pellen spellen stcgroep.nl

Startdatum : Solliciteer direct

Solliciteer direct

Solliciteren
Bij de favorieten invoegen
Verwijder van favorieten
Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, geef ik neuvoo toestemming om mijn gegevens te verwerken en mij e-mailwaarschuwingen te sturen, zoals beschreven in neuvoo's Privacybeleid . Ik kan mijn toestemming intrekken of me op elk moment afmelden.
voortzetten
Aanvraagformulier