Onderhoudsmonteur machines / installaties
Engie Nederland
Veldhoven, NL
4 dagen geleden
source : Joof.nl

Durf jij jouw opgedane kennis van deinstallatietechniek toe te passen in de meest uitdagende &dynamische omgeving? FUNCTIEOMSCHRIJVING Als Project EngineerWerktuigbouwkunde (WT) ben je verantwoordelijk voor het project enstuur je de detailengineer en tekenaar uit jouw team aan.

Dezefunctie voer jij uit op de projectlocatie van onze klant, welkeactief is in de High Tech Industrie. Ondanks dat je jouwwerkzaamheden uitoefent bij deze klant, maak je wel onderdeel uitvan een team dat verspreid zit over Zuid-

Nederland. Waardoor je dekans hebt je optimaal te ontwikkelen, je op de hoogte blijft van delaatste ontwikkelingen en je ideeën kunt delen met collega’s.

Onzeklant ontwikkelt producten van hoge kwaliteit en kennis van delaatste stand van techniek en beheersing van tijd zijn debelangrijkste projectindicatoren.

Omdat onze klant in een hoogtempo ontwikkelt, veranderen de specificaties van de machines enbijbehorende installaties continu.

 • Re-work in engineering is vaaknoodzakelijk en hier moet je mee om kunnen gaan. Engineering vindtplaats in alle fasen van een project;
 • van idee fase totuitvoeringsfase. ENGIE is bij deze klant verantwoordelijk voor hetbeheer en onderhoud van alle technische installaties op de campusen modificaties die hieruit voortkomen worden vaak ook door ENGIEuitgevoerd.

  Daarnaast realiseert ENGIE bij deze klant ook grotenieuw- en verbouwprojecten. De afdeling Engineering bestaat inprincipe uit 4 teams met hun eigen specialisme, welke zijnafgestemd op de fabriek van de klant.

  Binnen deze teams wordenteamleden (momenteel 12 mensen) doorlopend uitgewisseld en ingezetdaar waar behoefte is. Dit geheel beweegt mee met de vraag van deklant en daarom maken we buiten onze vaste mensen gebruik van eenflexibele schil.

  Het hebben van een netwerk of contacten metengineers is dan ook een pre. Binnen deze functie ben jeverantwoordelijk voor het engineeringsproces van de projectenbehorend tot jouw scope.

  Daarmee gepaarde werkzaamheden zijn : Jebeoordeelt vraagstukken van de klant op volledigheid en dient alsklankbord richting de klant ( op het bepalen van technischemogelijkheden).

  Je doet haalbaarheidsstudies en ontwerpt vanconceptueel tot detailniveau. Daarnaast ben je ook bekend metbestekmatig werk.

  Je bewaakt de kwaliteit van de engineering,controleert werkzaamheden, overlegt wekelijks met de projectleidersover de voortgang in jouw projecten en stuurt bij waar nodig.

  Jezorgt ervoor dat ENGIE de toegevoegde waarde van haarengineeringsteam waar kan maken richting de klant. Je zorgt voorafstemming met andere afdelingen zodat het ontwerptraject naadloosaansluit op het realisatie-

  en onderhoudstraject. Je presenteertresultaten van de bovenstaande projecten aan de klant en draagtproactief verbeteringen en kostenbesparingen aan binnen hetbetreffende project.

 • FUNCTIE-EISEN Je hebt een HBO opleidingWerktuigbouwkunde afgerond Je hebt 5 jaar werkervaring als Engineer(binnen de industrie is een pré) Zelf in AutoCAD kunnen opstellenvan schema’s (p&id’s) is een pré Je kunt Engels en lezen,schrijven en spreken Je hebt VCA;
 • je komt dagelijks op bouwlocatieswaar veiligheid key is. Competenties : Je bent analytisch sterk enweet zaken snel en goed te doorgronden.

  Je bent assertief ingestelden durft grenzen te stellen maar blijft denken in oplossingen. Jewerkt gestructureerd en legt aannames en besluiten goed vast.

  Jebent innovatief en durft onconventionele keuzes te ; Je hebt kennisvan HVAC installaties maar ook van technische gassen ( perslucht,stikstof).

  Je hebt affiniteit met de werkwijze in lichte industrieWAT BIEDEN WIJ Persoonlijke begeleiding, vrijheid, afwisselend werken een werkomgeving waar jouw mening telt.

  Je maakt bovendienonderdeel uit van het wereldwijde ENGIE concern, één van de meestinnovatieve bedrijven ter wereld. Naast aandacht voor persoonlijkegroei bieden we een goed salaris en aantrekkelijke secundairearbeidsvoorwaarden.

  Daar horen uiteraard een laptop en mobiel bij.Maar ook een goede pensioenregeling, een collectievezorgverzekering en personeelskortingen op uitjes en producten.

  Enwist je dat je bij een dienstverband van 40 uur per week maarliefst 38 vrije dagen per jaar hebt? Zo kun je werk en privé extragoed in balans houden.

 • BEDRIJFSINFORMATIE ENGIE Nederland isonderdeel van de beursgenoteerde ENGIE Groep. ENGIE is actief in 70landen, met wereldwijd ;
 • Als groep is het onze missie om bij tedragen aan de verduurzaming van de wereld. ENGIE Nederland bestaatuit ENGIE Services en ENGIE Energie.

  Samen voorzien we onze klantenvan energie en technische oplossingen. Van B2B en B2C, van kleinetot grote klanten, van Terneuzen tot Delfzijl.

  ENGIE Services Zuidbiedt bedrijven en instellingen in Zuid Nederland duurzametechnische dienstverlening. Dankzij onze technische kennis enpassie realiseren we voor onze klanten oplossingen op het gebiedvan elektrotechniek, verwarming, koeltechniek, ventilatie,airconditioning, safety & security, sprinkler en utilitaire enindustriële automatisering.

  Binnen deze vakgebieden richten we onsvooral op grote en complexe projecten, services en onderhoud.CONTACTINFORMATIE Spreekt deze vacature je aan?

  Reageer dan directvia de button solliciteren’ en solliciteer eenvoudig via deChatbot. Voor vragen kun je contact opnemen met Petra van Dommelenvia of telefonisch op 06 226 671 67.

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, geef ik neuvoo toestemming om mijn gegevens te verwerken en mij e-mailwaarschuwingen te sturen, zoals beschreven in neuvoo's Privacybeleid . Ik kan mijn toestemming intrekken of me op elk moment afmelden.
  voortzetten
  Aanvraagformulier