Finance Interim Consultant
Yourprofessionals
Amsterdam, NL
3 dagen geleden

Ben jij die jonge, ambitieuze financial maar weet je nog niet precies wat de beroepsmogelijkheden zijn en waarin jij je uiteindelijk wilt specialiseren?

Of weet jij juist heel goed waar je naar toe wilt werken, maar heb je guidance nodig in hoe daar te komen? Laat ons je helpen en ontwikkel je tot ware finance specialist bij Your Professionals!

Organisatie-en afdelingomschrijving

Your Finance is onderdeel van Your Professionals. Binnen Your Finance zetten we ons in voor jonge finance professionals die zich breed willen ontwikkelen.

Middels diverse projecten geven wij je de kans om een kijkje in de keuken te nemen binnen een uiteenlopend klantenpakket.

Daarnaast faciliteren we je in zowel hard- als softskill trainingen en bieden we je de mogelijkheid om een aanvullende externe opleiding te volgen.

Dit alles aan de hand van een persoonlijk Your Development Plan’. Een open, energieke cultuur, persoonlijke ontwikkeling en een flinke dosis relativeringsvermogen zijn kenmerkend voor de sfeer binnen deze club.

Functieomschrijving

De termen assistent accountant en register accountant ken je ongetwijfeld. Van functies als GL accountant, FP&A analist, assistent controller en project-, financial- of business controller heb je ook vast al eens gehoord, maar wat houden ze nou exact in?

Als interim professional binnen onze finance unit ben je werkzaam op het snijvlak van Accounting en Control. Je leert middels opdrachten van doorgaans 4-6 maanden veel verschillende bedrijven kennen, om uiteindelijk een weloverwogen besluit te kunnen nemen over de richting waarin je je wilt specialiseren.

Uiteraard hoef je dit niet op eigen houtje te doen. Wij zorgen voor diverse, interessante opdrachtgevers en voor een passend en een persoonlijk ontwikkelplan op maat.

Ontdek in welke sector jij je het meest thuis voelt en in welke functie jouw talenten het beste tot hun recht komen! Onderwerpen als procesautomatisering en data analyse spelen een toenemende rol binnen de financiële sector, ook wanneer deze combi je interesse heeft ben je bij ons aan het juiste adres.

Your Development

Prioriteit nummer 1 is jouw persoonlijke ontwikkeling. Waar we voorheen vaak in de rol van schakel tussen professional en opdrachtgever kropen, hebben we het roer sinds twee jaar drastisch omgegooid en ligt onze focus nu volledig op het aanbieden van goed werkgeverschap.

Ja leuk, goed werkgeverschap, maar wat houdt dat concreet in voor mij als jonge financial?’

Op basis van jouw wensen stellen we op jaarbasis een persoonlijk ontwikkelplan op, om vervolgens te kunnen bepalen wat er nodig is om jou op te leiden tot volwaardig finance consultant, zowel op hard- als softskill niveau.

Je hebt elke 6-8 weken face to face contact met onze talent manager om te checken of je nog wel op koers ligt. Je ontvangt inhoudelijke feedback van opdrachtgevers en werkt tevens proactief aan je eigen ontwikkeling door met persoonlijke ontwikkeldoelen en prestatiedoelen aan de slag te gaan.

Wie zoeken we?

Het zou natuurlijk geweldig zijn als je al enige werkervaring binnen het financevak hebt opgedaan (in termen van cijfers : minimaal 1 jaar).

Dit kan als assistent accountant binnen een controle- of samenstelpraktijk, maar ook als young financial in het bedrijfsleven.

Stage ervaring of ervaring uit een duaal traject zien wij ook absoluut als relevante basiskennis. Wat wel echt een pré is, is dat je de kennis uit je financiële HBO / WO-opleiding nog fresh in mind hebt.

Op die kennis bouwen we namelijk verder met de opdrachten en trainingen die we je aanbieden.

Aanbod

Wat krijg je ervoor terug?

Naast de genoemde ontwikkelingsmogelijkheden en een hele club gezellige collega’s kan je als interim finance professional rekenen op een concurrerend salaris voor jouw werkzaamheden.

Daar komt een onbeperkte beloning in de vorm van bonussen bovenop wanneer jij andere professionals weet te binden aan onze organisatie.

Ook heb je recht op een leaseauto, reiskostenvergoeding of een ov abonnement en organiseren we elke twee maanden een (informele) bijeenkomst om onderlinge kennis en ervaringen uit te wisselen.

Daarnaast zijn onze ervaren HR Officer en Talentmanager klaar om jou te begeleiding in al jouw doorgroei en ontwikkelmogelijkheden om het maximale te halen uit jouw royale studie en opleidingsbudget.

Eerst zal jij een jaarcontract ontvangen met uitzicht op een vast contract. Daarnaast bouw jij pensioen op en krijg jij boven op de standaard 20 vakantiedagen nog een 5 dagen van ons! Overwerken?

Daar doen we alleen aan als jij dit wilt, en natuurlijk krijg jij daar tijd voor tijd voor terug. Zo behoud jij een goede woon - werkbalans, terwijl jij bouwt met ons aan jouw finance carrière.

Solliciteren :

Druk op de knop solliciteer' om jouw cv bij ons kenbaar te maken en wij nemen zo snel mogelijk contact met jou op. Een kleine motivatie vinden we erg leuk!

deze vacature melden
checkmark

Thank you for reporting this job!

Your feedback will help us improve the quality of our services.

Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
Doorgaan
Aanvraagformulier