Helpende instelling
Joof Media
Capelle aan den IJssel, NL
5 dagen geleden
source : Joof.nl

Je gaat via Zorgwerk flexibel aan de slag alsHelpende niveau 2 in Capelle aan den IJssel en regioRotterdam-Rijnmond. Je kan onder andere werken bij onzeopdrachtgevers op het gebied van V&V-

huizen en Revalidatie. AlsHelpende vervul je een essentiële rol in het dagelijks leven vanzorgbehoevenden. Jij bent de persoon die ervoor zorgt dat jouwcliënt zijn of haar dag goed begint en / of deze in de avond prettigafsluit.

Jouw aanwezigheid maakt daarom een wereld van verschil. Jetakenpakket is gevarieerd en omvat het ondersteunen van cliëntenverschillende dagelijkse activiteiten.

Dit kan betekenen dat je zehelpt zichzelf te wassen, aan te kleden en het eventueel assisteertbij het aantrekken van steunkousen.

Daarnaast zorg je ervoor dat decliënt zijn of haar medicatie tijdig toegediend krijgt. In de zorgdraait alles om mensenwerk.

Het is dan ook enorm belangrijk dat jeje in kunt leven in de situatie van een cliënt. Kun jij goedluisteren en vind je het leuk om een gezellig praatje te makentijdens de verzorgende werkzaamheden?

Dan zorgen jouw warmte,oprechte interesse, glimlach en luisterend oor ervoor dat de cliënthelemaal op zijn of haar gemak voelt.

Als je bijvoorbeeld in eenverpleeg- en verzorgingshuis, gehandicaptenzorg of ziekenhuis aande slag gaat, kom je in een team te werken met leuke collega’s.

Kies je voor het draaien van diensten in de thuiszorg, dan bezoekje zelfstandig hulpbehoevenden tijdens een route bij jou in debuurt.

Ben je enthousiast geworden om als Helpende niveau 2 aan hetwerk te gaan in Capelle aan den IJssel e.o. en voldoe je aan defuntie-

eisen? Solliciteer dan direct!

Step 2
Solliciteren
Bij de favorieten invoegen
Verwijder van favorieten
Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, geef ik neuvoo toestemming om mijn gegevens te verwerken en mij e-mailwaarschuwingen te sturen, zoals beschreven in neuvoo's Privacybeleid . Ik kan mijn toestemming intrekken of me op elk moment afmelden.
voortzetten
Aanvraagformulier