Maintenance manager
YACHT
Drachten, NL
5 dagen geleden

Over de functie

Binnen de afdeling Coldforming zoeken we een Maintenance Manager die verantwoordelijk is voor de technische dienst. Je bent lid van een operationele groep (OG) en samen bestuur je de hoogwaardig technologische productie in een deel van de productieorganisatie.

De productieorganisatie maakt gebruik van complexe hightech productieprocessen en is te karakteriseren als dynamisch en innovatief en binnen de branche de meest geavanceerde ter wereld.

De productie vindt plaatst in 5 ploegendienst.

Jouw rol

Als maintenance Manager ben je verantwoordelijk voor de vertaling van de visie naar een juiste onderhoudsstrategie ten aanzien van machines en het team van specialisten.

Projecten worden veelal opgepakt in teams en hebben een hoog innovatief karakter. Als Maintenance Manager ondersteun je de productie bij het maken van scheerapparaten of onderdelen voor scheerapparaten, op het gebied van equipment, techniek en organisatie.

Als Maintenance Manager heb je de volgende kerntaken :

 • Je bent verantwoordelijk en geeft leiding aan een team van specialisten en werkt nauw samen met collega Maintenance Managers.
 • Je zorgt voor het op peil houden van de kennis van de monteurs.
 • Het coachen van monteurs en hiermee het onderhoudsteam.
 • Je bent verantwoordelijk voor het onderhoudsbudget.
 • Je bent verantwoordelijk voor het (meer) jaren revisie- en vervangingsplan.
 • Je bent verantwoordelijk voor de veiligheid van medewerkers en machines.
 • Je bent continu gericht op verbetering en ontwikkelt de afdeling naar een hoger level.
 • Functie-eisen

  De Onderhoud technische dienst (OTD) heeft de verantwoordelijkheid voor de beschikbaarheid van de machines binnen de organisatie.

  De OTD ondersteunt de productie in een continudienst. Binnen de OTD bestaan zowel Mechanics (ploegendienst), als engineers (dagdienst).

  Als Maintenance Manager maak je samen met collega’s als logistiek-, kwaliteit- en proces-engineer deel uit van een operationele groep onder leiding van de Productie Manager.

  Als team rapporteer je aan het afdelingsteam.

  Functie-eisen

 • Je beschikt over een afgeronde technische hbo-opleiding (bij voorkeur Electrotechniek en / of Werktuigbouwkunde). Eventueel aangevuld met een bedrijfskundige opleiding.
 • Daarnaast beschik je over minimaal 4 jaar relevante werkervaring, bij voorkeur als leidinggevende binnen een onderhouds- of productieomgeving.
 • Kennis van en inzicht in Lean Manufacturing en TPM is een pre.
 • Je vindt het leuk om zelfstandig en als lid van een team met techniek om te gaan. Je kunt overzicht houden en creëren in complexe situaties.
 • Je hebt organisatietalent en kan effectief leidinggeven. Bovendien beschik je over een goed analytisch vermogen en een sterk normbesef.
 • Je bent besluitvaardig, assertief, communicatief vaardig en beschikt over beïnvloedingsvaardigheden
 • Je bent vloeiend in engels (in woord en geschrift)
 • Arbeidsvoorwaarden

  Yacht zal jouw carrière een boost geven door persoonlijke en technische groei. We zullen je ondersteunen door een persoonlijke coach aan te bieden en de mogelijkheid om cursussen en trainingen te volgen via onze Yacht Academy.

  We bieden interessante voordelen en een marktconform salaris. Je wordt lid van het team van professionals die jouw opleiding, ambities en competenties delen.

  Dit maakt het mogelijk met je eigen collega’s van Yacht te communiceren over techniek. Je wordt lid van het Yacht netwerk, wat jouw netwerk enorm vergroot.

  Bedrijfsinformatie

  Koninklijke Philips Nederland is een gerenommeerd technologiebedrijf dat zich richt op het verbeteren van het leven mensen door innovatie op het gebied van gezondheidszorg, consumentenlevensstijl en verlichting.

  Het bedrijf is toonaangevend op het gebied van cardiale zorg, acute zorg en thuiszorg, energie-efficiënte verlichtingsoplossingen en nieuwe verlichtingstoepassingen, evenals scheer-

  en verzorgingsproducten voor mannen en mondverzorging.

  Binnen Philips Consumer Lifestyle in Drachten vind je twee van de grootste innovatiesites van Philips wereldwijd. Met meer dan 2.

  000 collega's van meer dan 35 verschillende nationaliteiten, is het een inspirerende omgeving om in te werken.

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier