Laboratorium Assistent (Documentatie)
Balans
Zuid-Holland, NL
16 dagen geleden

Omschrijving vacature

Als Laboratorium assistent documentatie ga je de accountmanagers van het bedrijf ondersteunen. Voornamelijk ga je de laboratorium aanvragen controleren en de rapportages checken op volledigheid.

Ook zal je bij drukte klanten telefonisch te woord staan en vragen beantwoorden. Je zal op het kantoor met de accountmanagers zitten en je uren zijn flexibel in te vullen.

Je kan ervoor kiezen om elke dag een paar uur te komen of een paar vaste dagen per week.

Gevraagd

Voor deze functie zijn wij op zoek naar enthousiaste kandidaten met een laboratorium achtergrond (MLO / HLO) die graag parttime aan de slag gaan.

Kandidaten die nog bezig zijn met hun MLO of HLO opleiding worden ook uitgenodigd te solliciteren.

Wij zoeken een kandidaat met de volgende kenmerken :

 • affiniteit met het laboratorium (MLO / HLO opleiding);
 • communicatief sterk en representatief;
 • uitstekende beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift.
 • Geboden

  Een leuke parttime functie met een mooie kans om jezelf te ontwikkelen. Het is een functie waarbij je eigen input erg wordt gewaardeerd.

  Je komt te werken in een zeer ervaren en collegiaal team. Het salaris is afhankelijk van je opleiding en ervaring.

  Heb je naar aanleiding van deze functie nog vragen? Neem dan contact met Gorana Nikic via 088-8900841, ze staat je graag te woord!

  Werk maken van dromen?

  Wij hebben vele vacatures openstaan voor uiteenlopende functies, zoals laborant, analist, productontwikkelaar en kwaliteitsmedewerker.

  Onze opdrachtgevers zijn actief binnen de levensmiddelenindustrie, farmacie, chemie en andere productiebedrijven. Ben jij een laborant of analist op (k)mlo-

  hlo-, wo-, of PhD-niveau, óf heb je een levensmiddelenopleiding (mas, has of wo) afgerond, schrijf je dan in bij Balans en maak werk van je dromen.

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, geef ik neuvoo toestemming om mijn gegevens te verwerken en mij e-mailwaarschuwingen te sturen, zoals beschreven in neuvoo's Privacybeleid . Ik kan mijn toestemming intrekken of me op elk moment afmelden.
  voortzetten
  Aanvraagformulier