Senior Projectleider Infratechniek
Euro Planit Personeelsdiensten
Doetinchem, NL
1 dag geleden
source : Jobbird

Heb jij ruime ervaring als senior projectleider in de techniek en affiniteit met proces en verbeter trajecten?Dan past deze functie van senior Projectleider wellicht bij jou!

Als Projectleider Infratechniek houd jij je bezig met verschillende ondergrondse infra projecten voor het aanleggen of vervangen van de kabels en leidingen voor de distributie van gas, water en / of elektra.

Je bent verantwoordelijk voor de aansturing van het complete projectteam, bestaande uit uitvoerders, schouwers, werkvoorbereiders en support medewerkers.

Veiligheid en duurzame inzetbaarheid van de medewerkers zijn belangrijke kernwaarden bij deze opdrachtgever. In de aansturing weet je hier de juiste aandacht aan te geven.

Jouw projecten bevinden zich in zowel de opstart-, uitvoerings- en opleveringsfase. Het is dan ook belangrijk dat jij de controle hebt over alle onderdelen die bij het project komen kijken.

Hierbij kun je denken aan acquisitie, contract en risico management, financiële, kwalitatieve maar ook planmatige zaken.

De projecten waar je samen met het team aan werkt zijn kort cyclische projecten. Het proces moet goed gestroomlijnd verlopen.

Jij herkent welke expertise je teams hebben en weet deze expertise op de juiste plek in te zetten. Hierdoor lopen de interne processen goed door, maar wanneer dit niet lukt weet jij ook hoe je jouw medewerkers in diverse teams hierop kan bijsturen.

Door je natuurlijk overwicht en goede mensenkennis zorg je voor eenheid binnen de diverse teams. Daarnaast ben je bent verantwoordelijk voor het onderhouden van contacten met opdrachtgevers op verschillende niveaus, als geen ander kun jij anticiperen op wat er wordt gevraagd.

Salarisomschrijving

€5000 - €5500 per maand

Vaardigheden

 • Je beschikt over een afgeronde technische HBO opleiding bij voorkeur civiele techniek;
 • Je beschikt over minimaal 8 -10 jaar leidinggevende ervaring als Projectleider of Project Manager;
 • Je bent daadkrachtig;
 • Je beschikt over goede communicatieve vaardigheden;
 • Je bent bereid om naar projectlocaties in Gelderland te reizen;
 • Je standplaats is locatie Doetinchem.
 • Over de werkgever

  Werken bij A.Hak is werken binnen een internationaal familiebedrijf met ruim 1.000 medewerkers in vaste dienst waar flexibiliteit en loyaliteit hoog in het vaandel staan.

  A. Hak staat wereldwijd bekend als toonaangevend bedrijf op het gebied van ontwerp, aanleg en onderhoud van betrouwbare ondergrondse infrastructuur en de bovengrondse installaties die daarbij horen.

  Ze draagt bij aan de veilige, betrouwbare en duurzame beschikbaarheid van water en energie voor consumenten en bedrijven.

  Als projectorganisatie kennen zij korte lijnen en een directe en informele bedrijfscultuur. Met een enthousiaste, betrokken en gekwalificeerde groep medewerkers zijn zij een kwaliteitsgerichte organisatie waar je alle ruimte krijgt om jezelf verder te ontwikkelen.

  De dienstverlening kenmerkt zich door veiligheid, integriteit en verantwoordelijkheid.

  Wat wij bieden

 • Goed salaris en de mogelijkheid tot een vast contract.
 • Leaseauto.
 • Combinatie van binnen en buiten werken met leuke collega's in je eigen regio.
 • 38 vrije dagen.
 • Laptop en Smartphone.
 • Volgen van vakgerichte opleidingen.
 • Goede pensioenregeling en collectieve verzekeringen.
 • deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier