Webdeveloper (middelbaar)
PHIND
Amsterdam, NL
1 dag geleden
source : Joof.nl

Organisatie Wegens het enorme succes van afgelopenjaar heeft onze klant weer ruimte een voor een nieuwe PHP developerin het development team.

Lijkt het jou leuk bij projecten betrokkente zijn van begin tot eind waarbij je met name met PHP incombinatie met Laravel framework werkt?

Mijn klant in Amsterdam kanjou de mogelijkheid bieden. Deze organisatie zit in demarketingbranche en wordt gekenmerkt door de hoge mate vansamenwerking tussen de verschillende expertises.

Binnen de teamszitten alle experts die er nodig zijn, jouw taak zou zijn om deexpert te zijn op gebied van development. Omdat de teamsmultidisciplinair zijn krijg je enorm veel mee van het geheleproces van het project en hierdoor leer je steeds beter wat erallemaal komt kijken bij campagnes die je bijvoorbeeld op internet,TV, radio en het dagelijks leven tegenkomt.

Binnen deze organisatiewerken in totaal ruim 20 mensen die niet alleen samen hard werkenaan projecten maar ook de nodige epische borrels hebben en je kandeel uitmaken van een van de legendarische bedrijfsuitjes die eenaantal keer per jaar worden georganiseerd.

Door dezebedrijfscultuur wordt er een hecht team gecreëerd waarbinnen enormveel vrijheid heerst en gewerkt kan worden op basis van vertrouwen.

Functie Als backend PHP developer is er naast je backendwerkzaamheden ook de ruimte om met frontend activiteiten aan deslag te gaan, mits je dit interessant vind.

In de projecten zal jemet name met PHP gaan werken in combinatie met het Laravelframework. Afhankelijk van het project is er de mogelijkheid om ookmet Angular of Vue aan de slag te gaan.

Je werkt aan projecten opzowel korte als lange termijn. De grotere projecten zijn completetrajecten van begin tot eind waar de kleinere projectenbijvoorbeeld kleinere campagnes zijn voor klanten.

Er wordt gewerktmet de Scrum methodiek en ervaring daarmee is een pré om aan dezefunctie te kunnen beginnen. Persoonlijke ontwikkeling is ergbelangrijk.

Ieder jaar is dit team aanwezig op meerdere congressen(Dutch PHP conference, Laracon) en daarnaast worden er op kantoorregelmatig kennissessies gehouden.

Ben je nu nog junior maar weetje van jezelf dat je direct klaar bent om mee te draaien inprojecten en dat je toe bent voor de volgende stap in je carrière?

Deze organisatie biedt jou die mogelijkheid! Eisen HBO werk- endenkniveau 2 / 3+ jaar werkervaring met PHP / MySQL Ervaring metminimaal één MVC framework 2+ jaar ervaring met HTML, CSS,JavaScript en JQuery Ervaring met de Scrum methodiek Voorwaarden€2500 €3500 Winstuitkering 32-

40 uur per week 25 vakantiedagen(met mogelijkheid op extra dagen) ReiskostenvergoedingPensioenregeling Jaarcontract met direct uitzicht op vastcontract

Solliciteren
Bij de favorieten invoegen
Verwijder van favorieten
Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
voortzetten
Aanvraagformulier