Vacature naamSoftware Quality Specialist
SQS
Utrecht, NL
9 dagen geleden

Overzicht

Houd jij Nederland digitaal aan de praat?

Jeuken jouw handen om wat te doen als je hoort van computerstoringen, softwarefouten en datalekken? Dan is hier je kans.

Kom werken bij ons werken en sluit je aan bij onze practice Software Quality improvement Services. De afdeling die ervoor zorgt dat Nederland digitaal blijft draaien.

Quality specialist die softwarebugs niet accepteert

Jij zorgt ervoor dat onze klanten grip houden op hun softwareontwikkeling. Met jouw kennis kijk je naar het complete ICT-

plaatje. Zowel aan de binnen- als buitenkant. Een bug vinden in code is mooi, maar het gaat erom dat onze klanten Nederland garandeert dat we droge voeten houden en dat stemmen bij verkiezingen eerlijk geteld worden.

Wij zijn een geweldig bedrijf om te werken. Wij zijn professioneel, informeel en collegiaal. Als jij ook de beste kwaliteit uit software en uit jezelf wilt halen, moet je bij ons zijn en nergens anders.

Wij zorgen dat je iedere dag veilig kunt pinnen, het water uit de kraan kunt drinken en dat er bijvoorbeeld niets ontploft bij olie-

en gasopslagplaatsen in havens.

Wat doet een quality specialist bij ons?

Je adviseert klanten over verschillende onderwerpen die te maken hebben met de kwaliteit van hun applicaties. De focus ligt daarbij op techniek, organisatie en processen.

Voor deze functie heb je een brede ervaring met en een duidelijke mening over softwarekwaliteit nodig, want alleen op die manier bereik jij voor dat onze klanten grip houden op hun softwareontwikkeling.

Wat neem je mee?

Om onze klanten van een professioneel en onafhankelijk advies over hun software en processen te kunnen voorzien, bezit je goede software engineering skills.

Daarnaast beschik je over uitstekende communicatieve vaardigheden. Je bent in staat om zelfstandig trajecten uit te voeren en te begeleiden bij klanten.

Je hebt een commerciële houding richting klanten en weet met je consultancy vaardigheden klanten te overtuigen en inspireren.

Je hebt een duidelijke mening die je graag laat gelden en kunt je goed inleven in klanten en collega’s. Je vindt het leuk om werkzaam te zijn in een hecht team en samen met je collega’s uitdagende vraagstukken te analyseren en op te lossen.

Je ziet het als een uitdaging om actief mee te werken aan de groei van onze practice Software Quality Improvement Services

 • Je hebt een afgeronde WO opleiding, IT technisch georiënteerd
 • Je hebt meerdere jaren ervaring in een technische rol als Software Engineer of Performance Tester bij een consultancy organisatie of je hebt al ervaring in een soortgelijke consultancy rol
 • Je beschikt over bewezen adviesvaardigheden en uitstekende communicatieve vaardigheden
 • Je interesse ligt op het snijvlak tussen techniek en organisatie / processen
 • Je hebt sterke analytische vaardigheden. De inzichten en conceptuele ideeën die je hebt weet je makkelijk te vertalen naar praktische oplossingen en bruikbare adviezen.
 • Je bezit goede presentatie vaardigheden en bent to the point in je communicatie
 • Je spreekt vloeiend Nederlands en Engels
 • Zoals al gezegd : wij zijn een collegiale, transparante en eerlijke organisatie. We zeggen elkaar waar het op staat en we maken samen plezier.

  Als wereldleider op het gebied van softwarekwaliteit volg je bij ons de beste opleidingen.

  Interesse in deze rol?

  Solliciteer direct via de 'apply now' button hieronder.

  Opties

  Direct online solliciterenApplyVacature e-mailen naar een vriendVacature Application FAQs

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, geef ik neuvoo toestemming om mijn gegevens te verwerken en mij e-mailwaarschuwingen te sturen, zoals beschreven in neuvoo's Privacybeleid . Ik kan mijn toestemming intrekken of me op elk moment afmelden.
  voortzetten
  Aanvraagformulier