Bouwkostendeskundige, Cost Manager
ARCADIS Belgium nv
s-Hertogenbosch, Noord-Brabant, Netherlands
6 dagen geleden

Wat ga je doen?

Als bouwkostendeskundige vervul je een belangrijke adviserende en ondersteunende rol in het brede werkveld van onze adviesgroep Cost & Data Management.

Je bent deel van een integrale samenwerking tussen ontwerp, klantteams, tender- en contractmanagement. De projecten waarin je werkt zijn bijvoorbeeld grootschalige renovaties, herbestemmingen van luchthavens, ziekenhuizen, winkelcentra en kantoorgebouwen.

Kostenbegrotingen, -ramingen en -indicaties op basis van kengetallen maken en vertalen naar strategisch advies voor opdrachtgevers, dat zijn je belangrijkste taken.

Je doet dit lopende een project voor verschillende ontwerpfasen en verwerkt je prognoses in adviesrapportages. In onze kostencalculaties nemen we Life Cycle Costing, asset management, indexeringen, risicomanagement, kosten-baten analyses, sustainable en circulair design mee, zo creëren we breed impact op het succes van het project.

De groep waarin je gaat werken heet Cost & Data Management en bestaat uit 33 collega’s verspreid over verschillende Nederlandse Arcadis-vestigingen.

Er is dus vaak een goed bereikbare standplaats bij je in de buurt. De groep is gespecialiseerd in het financieel begeleiden van projecten in de bouw- en infrasector en bestaat uit bouwkostendeskundigen en een team installatiekostendeskundigen.

Onze bouwkostenmanagementgroep is divers en goed bemenst, zo is de opdrachtgever verzekerd van voldoende capaciteit, een brede expertise en een deskundig advies.

Jouw directe collega’s zijn deskundige, enthousiaste en gedreven adviseurs, soms met een aanvullende specialisatie of RICS opleiding.

Ze hebben de passie en ambitie om leidend te zijn in vernieuwingen in het vakgebied. Er wordt gewerkt conform de in de markt gangbare methodieken en standaarden zoals NEN, RCIS, ICMS, RAW, NLSfb, CROW, SSK, Stabu en dergelijke.

Kortom een veelzijdige functie, binnen collegiale en altijd lerende groep, die digitaal en data gedreven; continu bezig zijn met het verbeteren van aanpak, werkproces, methodes en instrumenten.

Wat vragen wij?

Wij zijn op zoek naar een collega met gevoel voor getallen en verhoudingen. Je denkt graag mee in oplossingen, bent digitaal gedreven, beschikt over goede communicatieve vaardigheden en je brengt kennis en ervaring mee op het gebied van kostenmanagement.

Je werkt nauwkeurig, bent doortastend en resultaatgericht.

Jouw profiel :

 • Je hebt een HBO of WO werk- en denkniveau met een technische of financiële achtergrond.
 • Je beheerst uitstekend zowel de Nederlandse als de Engelse taal.
 • Je kunt goed plannen en organiseren.
 • Je werkt graag samen in teamverband en met relaties in de brede organisatie.
 • Wat bieden wij?

  Waar je ook werkt, wat je ook doet, als Arcadiaan draag jij bij aan onze missie ’. Dat is wat ons verbindt en inspireert.

  We geven de toekomst vorm vanuit verschillende perspectieven en bouwen aan duurzame relaties. Samen willen we onze wereld verbeteren.

  Met vijf kernwaarden bouwen we aan onze Arcadis cultuur : People First, Integriteit, Klantsucces, Samenwerking en Duurzaamheid.

  Onze cultuur helpt jou je eigen carrière vorm te geven. Samen met onze klanten werk jij aan uitdagende en projecten. Denk hierbij aan (digitaal) ontwerp, advisering, engineering, project- en managementdiensten in de natuurlijke en gebouwde omgeving.

  Arcadis biedt jou een functie met veel vrijheid om je werk zelfstandig in te vullen binnen een ambitieus en gedreven team.

  Daarnaast werk je regelmatig samen met collega’s van andere disciplines. Kenmerkend voor onze cultuur zijn inclusiviteit, en maatschappelijk verantwoord ondernemen.

  Op deze onderwerpen voeren we verschillende activiteiten uit.

  Arcadis geeft jou de ruimte om ideeën verder te ontwikkelen en biedt goede ontwikkelings- en opleidingsmogelijkheden. Wij hanteren marktconforme arbeidsvoorwaarden, waaronder 30 vakantiedagen, flexibele werktijden en een resultaatafhankelijke winstuitkering.

  Op onze vind je meer informatie over ons bedrijf.

  Contactinformatie

  Heb je vragen of is deze vacature niet helemaal wat je zoekt? Neem dan contact op met , Corporate Recruiter, op telefoonnummer +31 6 52342947 of via .

  Ook voor andere vragen of mogelijkheden bij Arcadis help ik je graag verder. Ben je klaar om te solliciteren dan ontvangen wij graag jouw CV en brief via de sollicitatiebutton in de vacature op .

  Uitzend-, detacherings- en W&S-bureaus hoeven niet te reageren, acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld. #LI-RON

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier