Functioneel beheerder
Maandag
Eindhoven, Netherlands
4 dagen geleden

Over de functie

Als functioneel beheerder ben jij verantwoordelijk voor het proces van één of meerdere applicaties. Jij bent de brug tussen gebruiker en ICT-organisatie, als functioneel beheerder weet jij als geen ander de perfecte vertaalslag te maken van gebruikerswensen naar functionele specificaties.

Wat ga jij doen?

 • Jij levert een bijdrage aan de inrichting en ontwikkeling van het zaaksysteem en aanverwante applicaties.
 • Je gaat (pro) actief inventariseren van gebruikerswensen en vertaalt deze wensen naar functionaliteit, passend binnen de kaders van zaakgericht werken en dienstverlening.
 • Je adviseert en informeert (pro)actief de organisatie over mogelijke toepassingsmogelijkheden. Op verzoek ontwerp en lever je managementrapportages op vanuit het zaaksysteem.
 • Je zoekt afstemming met de leverancier van het zaaksysteem en andere betrokken partijen.
 • Functie eisen

  Hoe ziet jouw profiel als functioneel beheerder eruit?

 • Je hebt minimaal 1 jaar werkervaring als functioneel beheerder in een overheidsinstantie.
 • Je hebt een relevante IT-opleiding afgerond op minimaal mbo+ / hbo-niveau.
 • Je hebt relevante ervaring binnen een gemeentelijke organisatie of instantie
 • Over het bedrijf

  Vanuit vestigingen uit heel Nederland, detacheert Maandag® interim professionals in de publieke sector. Binnen de overheid, het onderwijs, de gezondheidszorg en bij woningcorporaties.

  En niet zomaar professionals. Onze mensen bruisen van energie, of ze nu op een vestiging of bij een opdrachtgever werken.

  Werken bij Maandag® is daarom ook niet te vergelijken met een baan die je eerder hebt gehad. Onze goede arbeidsvoorwaarden, uitgebreide opleidingsmogelijkheden (via onze eigen Academy), toffe werksfeer (o.

  a. regelmatig borrels en afdelingsuitjes) en doorgroeimogelijkheden dragen daar zeker aan bij. Geen wonder dat Maandag® hard groeit.

  Daarom zijn we altijd op zoek naar nieuw talent.

  Solliciteren

  Herken jij jezelf in dit profiel? En lijkt werken bij Maandag® je een mooie stap? Solliciteer dan meteen. Wie weet ziet jouw maandag er binnenkort dan net zo tof uit als die van ons.

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier