Chauffeur haakarmwagen CE
Teamflex
Haarlem
3 dagen geleden
source : Monsterboard
 • Wil jij als chauffeur een steentje bijdragen aan het hergebruik van waardevolle grondstoffen? Grijp dan nu je kans! Wij zoeken een Vrachtwagenchauffeur voor op de ;
 • Als chauffeur ga je met een haakarm combi op pad om bij klanten perscontainers en zeecontainers om te wisselen. Het klanten bestand is zeer divers.

  Zo kom je bijvoorbeeld bij drukkerijen, sportverenigingen en distributiecentra. Je werkt in een hecht team met korte lijnen en een persoonlijke benadering.

  Het is een dynamische club, met jong materieel. Je hebt veel contacten met klanten en collega’s en afwisseling in je werkzaamheden.

  De werkzaamheden zijn voornamelijk regionaal, waardoor jij naast je baan als chauffeur ook tijd hebt voor je gezin en / of een sociaal leven.

 • Rijbewijs CE met code 95 en bestuurderskaart VCA certificaat of de bereidheid dit te halen Je werkt zorgvuldig en veilig Je bent klantvriendelijk, communicatief vaardig, representatief en collegiaal Je bent bereid periodiek op zaterdag te werken (gemiddeld 1 keer per maand) Voor aanvang van het dienstverband wordt er een verklaring omtrent gedrag aangevraagd (VOG) Een salaris conform de CAO;
 • Tijdige salaris betaling; Een uitdagende en professionele werkomgeving; Training en scholing; Betrokkenheid; Korte lijnen;
 • Afspraak is afspraak. Teamflex is dé opleider en detacheerder in transport, logistiek, bouw en techniek. Teamflex is een moderne werkgever.

  Dit houdt in dat je bij Teamflex een volwaardige arbeidsovereenkomst ontvangt met garantie-uren. Hiernaast kun je via Teamflex volop werken aan jouw ambities aanvullende opleidingen, cursussen en nascholing.

  Ook bieden wij een zeer compleet pakket aan secundaire arbeidsvoorwaarden zoals een passend kledingpakket. Werken bij Teamflex is in de regel kiezen voor een loopbaan in plaats van een tijdelijke baan.

  Uiteraard kun je via Teamflex ook tijdelijk aan de gang en / of bij de juiste klik in dienst treden bij een van onze opdrachtgevers.

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier